NEKAD I SAD

HIT GANGAM STAJL MU JE DONEO BRDO PARA I PROMENIO ŽIVOT IZ KORENA: Evo kako danas živi Psaj! (FOTO)

10 godina kasnije, pevač izgleda drastično drugačije

Star look
14:33h Autor:
HIT GANGAM STAJL MU JE DONEO BRDO PARA I PROMENIO ŽIVOT IZ KORENA: Evo kako danas živi Psaj! (FOTO)
Foto: Profimedia

Prošlo je skoro punih deset godina otkako je južnokorejski pevač Psaj, punim imenom Park Jae-sang, pokorio svet samo jednim hitom i ispisao istoriju muzičke scene. Pesmu "Gangam style" objavio je na leto, 2012. godine, nakon toga nismo ništa čuli o njemu.

Psaj je rođen 31. decembra 1977. godine u imućnoj južnokorejskoj porodici, a nikada nije skrivao da ne voli školu. Nakon što se proslavio, njegovi učitelji su komentarisli kako je bio popularan još kao dečak, ali je potpuno ignorisao nastvnike. Kada je imao 15 godina pogledao je koncert grupe Queen i odmah se zaljubio u muziku. Još onda je poželeo da jednoga dana postane pevač.

Pevača su otkrili lokalni producenti u Južnoj Koreji.

Njegov život se promenio iz koren 2012. godine kada je objavio hit "Gangam stajl"

Pesma je do sredine iste godine prikupila milijardu pregleda na YouTubeu, a srušio je rekord te je postao prvi izvođač na svetu kojem je to pošlo za rukom.

Nakon singla "Gangam stajl" objavio je godinu kasnije i pesmu "Gentleman", koja je takođe postigla veliki uspeh, međutim nakon toga popularnost mu je opala. Iako je radio sa brojnim zvezdama, poput Snup Dog i Keti Peri, polako je nestajao sa svetske scene. Ipak, posvetio se poslu iza kamera. Psaaj je osnovao diskografsku kuću koj pomaže brojnim lokalnim zvezdama u proboju na svetsko tržište.

Popularni pevač priznao je 2013. godine i kako je velika slava negativno uticala na njegov život i okrenuo se alkoholu, a rekao je da mu je votka najbolji prijatelj te pije ako je sretan ili tužan.

Danas je pevča teško prepoznati, drastično je smršo što je izazvalo lavinu komentara i zabrinutost kod njegovih fanova.

- Počni da jedeš, molim te! - pisali su mu pratioci koji su se zabrinuli za njegovo zdravlje, a bilo je i onih koji su podržali njegovu transformaciju, ali i da u tome ne treba preterivati.

Korejski pevač se oglasio na društvenim mrežama i na šaljiv način odgovorio da će izgubljene kilograme začas vratiti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs