One su lepotice Srbije

Naše lepotice u Američkoj enciklopediji lepote: Ana Kokić, Nataša Bekvalac i Nina Lečić!

Sajt koji se bavi najlepšim ženama na svetu iz Srbije je izdvojio kao najlepše Anu Kokić, Natašu Bekvalac, Biljanu Tipsarević i Ninu Lečić
Star look
15:48h
Naše lepotice u Američkoj enciklopediji lepote: Ana Kokić, Nataša Bekvalac i Nina Lečić!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Američki sajt “Beautiful women pedia”, koji pravi listu najlepših žena sveta, na spisak lepotica iz Srbije uvrstio je Biljanu Tipsarević, Natašu Bekvalac, Ninu Radulović Lečić i Anu Kokić.

Sajt koji predstavlja enciklopediju najlepših žena sa svih kontinenata, pobrojanih po državama, nije zapostavio ni Srbiju. Pored navedenih lepotica, boje Srbije brani i teniserka Ana Ivanović.

Opisi lepote Srpkinja na sajtu su vrlo laskavi, pa se u jednoj rečenici može pročitati da su “zanosne srpske žene dobile genetski džekpot, kao i da muškarac u Srbiji može lako da se zaljubi nekoliko puta dnevno”.

Autori ne štede ni kad je reč o hvalospevima o fizičkim atributima.

Prelepe Srpkinje su visoke, vitke, sjajne kože i pretežno su brinete. Reč "dosadno" ne postoji u njihovom rečniku. Misteriozne su, punijih usana, i vrlo su zgodne, bez obzira na godine”.

Najzanimljivi deo opisa svakako je rečenica u kojoj se kaže da se naše žene “ne boje da pokažu kožu i da uživaju u izazovnijem oblačenju, ali i da su jako ponosne i dostojanstvene”.

U svakom slučaju, biti u društvu najlepših žena sveta nije mala stvar, a s tim se slažu i naše lepotice sa spiska.

Nataša Bekvalac je najskromnije prokomentarsiala to što je na listi. "Lepota je u oku posmatrača", rekla je pevačica.

"Poznato je da devojke iz Srbije važe za najlepše na svetu, pa mi imponuje što sam na spisku najlepših. Velika mi je čast i zadovoljstvo i hvala im na tome," rekla nam je Ana Kokić.

Nina Radulović Lečić nije krila oduševljenje što se našla na jednom ovako laskavom spisku.

"To je prestižna titula i pravo da vam kažem baš sam oduševljena. Verujem da ljudima koji su odabrali najlepše nije bilo nimalo lako jer su naše žene zaista ženstvene, izrazito lepe i trude se da izgledaju negovano," rekla je lepa voditeljka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs