PROCENITE SAMI

IZMENILA LIČNI OPIS, A TVRDI DA NIKAD NIJE IŠLA POD NOŽ: Ćerka slavnog muzičara šokirala novim izgledom! (FOTO)

Šuška se da je redovan gost klinika za estetsku hirurgiju

Star look
Autor:
IZMENILA LIČNI OPIS, A TVRDI DA NIKAD NIJE IŠLA POD NOŽ: Ćerka slavnog muzičara šokirala novim izgledom! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ćerka čuvenog muzičara, Ozija Ozborna, Keli (37), je nakon drastičnog gubitka kilograma, čini se, rešila da izmeni i lični opis.

Godinama su je nazivali "ružnim pačetom", a čini se da su te kritike na račun njenog fizičkog loše uticale na nju, pa je nakon gubitka kilograma rešila da poradi i na svom licu.

Šuška se da Keli redovno odlazi na klinuku za plastičnu hirurgiju i da je do sad korigovala usne, jagodice, zatezala kapke, ubrizgala filere kako bi dobila oštrije linije lica, a fanovi smatraju da joj ništa od toga nije bilo potrebno.

Sada joj poručuju da sada izgleda kao i svaka druga žena koja se podvrgla estetskim zahvatima, dok ona tvrdi da nikada nije imala ni jednu estetsku korekciju i da su promene na njenom licu rezultat drastičnog gubitka kilograma.

Pogledajte fotografije, pa procnite sami ko je u pravu:

Keli Ozborn
foto: Profimedia / kolaž

"Ne razumem zašto tako mlada devojka ima potrebu da potpuno promeni lični opis. Bila je simpatična pre operacija, njen novi izgled mi se ne dopda uopšte". "Estetske korekcije su tu da nas ulepšaju, a onda je preterala", "Potpuno si druga osoba", samo su neki od komentara koji se nižu u poslednjih nekoliko dana ispod objava na njenom Instagram nalogu .

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs