NEVEROVATNO

SVI PRIČAJU O NOVOJ DEVOJCI SLAVNOG MUZIČARA: Ona je kopija njegove bivše žena, čak im je i ime isto! (FOTO)

Može ćerka da mu bude, ali on ne mari za to

Star look
Autor:
SVI PRIČAJU O NOVOJ DEVOJCI SLAVNOG MUZIČARA: Ona je kopija njegove bivše žena, čak im je i ime isto! (FOTO)
Foto: Profimedia

Slavni Gavin Rosdejl (55) bivši muž Gven Stefani, proslavio se po svojim vanbračnim izletima, a sada je prema pisanju medija u novoj vezi. U pitanju je zvezda mreže OnlyFans, Gven Singer. Singerova je od njega mlađa čak 29 godina, a od Gavinove ćerke mlađa je čak šest godina.

Gven Singer ne deli samo ime sa njegovom bivšom ženom, već i neverovatnu fizičku sličnost. Podsetimo, Gavin se 2105. godine razveo od Gven Stefani, nakon što ju je prevario sa njihovom dadiljom. Gven Stefani je posle tog razvoda govorila da je razorena, dok je on kasnije davao izjave da se kaje što ju je tako izdao.

Sada je, pak Gavin očito našao zamenu za Gven Stefani.

- Gavin i Gven se odlično slažu. Znaju se tek par meseci, ali odlično funkcionišu zajedno. Ona je san mnogih muškaraca, ali Gavin je taj koji joj se zaista dopada - kaže izvog blizak paru.

Gavin je inače imao problema da pronađe novu devojku i govorio je da mu je teško nakon razvoda.

- Stalno sam u nekim problematičnim vezama. Pretpostavljam da mi ljubav baš i ne ide od ruke. Razveo sam se, našao dugu vezu, ali to mi je propalo i ne mogu da nađem nikoga iako svi misle da imam super život. Ne znam, možda je teško kombinovati život samohranog oca sa novom devojkom - rekao je svojevremeno.

Gavinova afera sa dadiljom trajala je čak tri godine, a uključivala je i period kada je Gven Stefani nosila njihovo najmlađe dete. Gven je za prevaru saznala kada je jedna od drugih dadilja našla Gavinove provokativne slike u telefonu dadilje. Gavinov telefon, ispostavilo se, bio je sinhronizovan sa tabletom kome su svi imali pristup.

Inače, pored dece sa Gven, Gavin ima i 32-godišnju ćerku koju je dobio sa dizajnerkom Perl Lav.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs