pogledajte

MODNU POBEDU NA VIMBLDONU ODNELA SIJENA MILER: Prugasti kombinezon u režiji ikone stila! (FOTO)

Dok se svetski teniski profesionalci bore na travnatoj podlozi za pehar Vimbldona, u publici koja ih prati i bodri uvek ima slavnih osoba koje se bore za titulu najglamuroznijeg izdanja dana

Star look
Autor:
MODNU POBEDU NA VIMBLDONU ODNELA SIJENA MILER: Prugasti kombinezon u režiji ikone stila! (FOTO)
Sijena Miler, Foto: Profimedia

Dok su sedmog dana prestižnog teniskog turnira rekete na središnjem terenu ukrstili Novak Đoković i Čileanac Kristijan Garin, u modnom finalu našle su se glumica Sijena Miler (39) i manekenka Popi Delavinj (35).

Pobedu je zasigurno odnela Sijena Miler u prugastom plavo-belom kombinezonu. Plavokosa lepotica kosu je zavezala u visoki rep, ostavivši nekoliko pramenova koji su joj opušteno padali preko lica, a poseban detalj na njenom licu bio je crveni karmin koji je celom stajlingu podigao nivo.

Kada je moda u pitanju, ova žena nikad ne greši: 6 modnih zapovesti Amal Kluni! (FOTO)

Sijena Miler
foto: Profimedia

Sijena je na sportskom događaju bila u društvu dugogodišnjeg prijatelja , s kojim je pre nekoh vremena primećena u šetnji rukom pod ruku u Njujorku, devet meseci nakon razlaza od svog trećeg verenika Likasa Zvirnera.

SVI ZNATE NAJBOGATIJU SRPKINJU, A OVO JE NJEN BRAT: Peđa Jakovljević je pravi šmeker i oženjen je lepoticom! (FOTO)

Sijena Miler
foto: Profimedia

I drugoplasirana Popi Delavinj se odlučila za kombinezon, mrvicu preglamurozan za sportski događaj. Popi se odlučila za diskretniju blistavu šminku kako bi dodatno naglasila elegantni svetli kombinezom s efektnim crno obrubljenim tregerima.

Čiji se vam stajling više dopao?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs