Upropastila je plastična hirurgija

Džaba joj fenomenalne kreacije: Donatela Versaće izgleda sve gore! (FOTO)

Dizajnerka je šokirala svojom pojavom na Met Gala balu i pre toga na ekskluzivnoj reviji na kojoj je dremala
Star look
01:26h Autor:
Džaba joj fenomenalne kreacije: Donatela Versaće izgleda sve gore! (FOTO)
Foto: Reuters

Kada se Donatela Versaće (59) pojavila na otvaranju Centra za kostime Ane Vintur u muzeju Metropolitan. Mnogi prisutni su je u čudu posmatrali i nisu mogli da veruju da je to zaista ona. Donatelin stajling i ovog je puta bio besprekoran, obukla je usko belo odelo.

Ipak, odelo ne čini čoveka pa tako ni njoj ovog puta autfit nije pomogao da sakrije nedostatke. Dizajnerka je mršavija nego ikad, a lice joj je toliko izoperisano da zaista izgleda zastrašujuće.

Izblajhana kosa beživotno joj je visila na sve strane, a celokupni utisak je dodatno pogoršao debeli sloj crne olovke, maskare i senke uz koji je Donatela izgledala kao da ima masnice na očima.

Dizajnerka je na otvaranju jedva stajala na nogama, a kad su manekenke nosile kreacije skoro je zaspala u prvom redu uz pistu.

Isti dan uveče Donatela je bila na Met Gala balu. Tamo je sve prisutne ostavila bez daha predivnom haljinom koju je obukla, ali istovremeno je šokirala onime što je bilo ispod haljine.

Naime, kako joj je gornji deo bio otvoren, videlo se da je dizajnerka mršavija nego ikada i da joj je koža obešena. Međutim, to je nije smetalo, pa se smeškala i pozirala fotografima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs