Vladajući parovi Holivuda na jednom mestu

Haljine sa Met Gala bala: Adrijana Lima, iako sama, zasenila najpoznatije parove! (FOTO)

Ovogodišnji Met Gala Bal je okupio svetsku A listu, među kojima su bili parovi o kojima celi svet priča. Bijonse i Džej Zi, Kim i Kanje Vest, Džoni Dep i Amber su se ponosno šetkali crvenim tepihom
Star look
03:52h Autor:
Haljine sa Met Gala bala: Adrijana Lima, iako sama, zasenila najpoznatije parove! (FOTO)
Foto: Reuters
1 / 73 Foto: Reuters

Sinoć je održan Met Gala bal koji se redovno priređuje svake godine pod organizacijom urednice Voga Ane Vintur. Ovaj događaj je za holivudnsku A listu važan skoro isto kao i dodela Oskara.

Svako ko nešto znači u Holivudu pojavljuje se na ovom događaju u Metopolitan muzeju umetnosti u Njujorku. Ove godine je događaj vrvio od krema svetske A liste.

Adrijana Lima se pojavila na balu i to bez Marka Jarića. Viktorijin anđeo je bio u punom sjaju i sa svojom prirodnom lepotom je zasenila sve poznate parove Holivuda. Ljubavni brodolom joj definitivno nije naškodio.

Rijana je ponosno pokazala svoju liniju

u beloj isečenoj haljini Stele Merkatni. Pevačica kao da je sama dizajnirala ovaj komad gardarobe jer su joj se pored grudi, nazirale i sve tetovaže koja Rijana sa ponosom nosi.

Vladajući par muzičke scene Bijonse i Džej Zi pokušali su da kanališu umerenost i stil pa su se pojavili u veoma konzervativnoj gardarobi. Bijonse nije ličila na sebe s obzirom da joj je tamna haljina, inače kreacija sa potpisom Živanši, veoma loše pristajala. Pevačica je i lice zaklonila sa mrežastim ukrasom, pa je cela kombinacija pokazala Bijonse kao udovicu, a ne srećnu ženu.

Nasuprot njima Kim Kardašijan i Kanje Vest su se sa ponosom šetkali crvenim tepihom. Starleta je nosila haljinu sa potpisom Lanvin, pa je čak zasenila i Bijonse. Iako nije liniju stesala baš do željene kilaže, Kim je ipak izgledala zanosno.

Kada smo kod vladajućih parova, na ovom balu su se pojavili i Dejvid i Viktorija Bekam. Zanosna Poš je nosila sopstvenu kreaciju, belu haljinu bez bretela koja je izgledala manje-više obično. Dok su se za Dejvidom sigurno sve žene okretale.

Prvi put smo na svečanom događaju pred očima fotografa videli Šarliz Steron i Šon Pena. Iako ovaj par pobira simpatije širom sveta, moramo priznati da na ovom balu Šarliz izgleda znatno starije uz Šona kao pratnju. Ali prosudite sami...

Lupita Najongo

je došla kao pravi sveži zeleni talas u haljini-mreži sa Pradinim potpisom. Potpuno vanstandardna, vesela i bezbrižna Lupita je izgledala savršeno.

Holivudski glamur je jedino kanalisala Blejk Lajvli koja se pojavila u predivnoj kreaciji od Gučija. Šminka, frizura, osmeh i muž su potpuno upotpunili njenu pojavu.

Karolina Kurkova je zanosno šetala haljinu sa potpisom Markeze. Siva kombinacija sa velikim 3D cvetovima delovala je nestvarno i neponovljivo.

Na balu su se pojavili i Sara Džesika Parker, Kajli Minog, Rita Ora, Bredli Kuper, Džoni Dep sa verenicom i mnogi drugi.

Pogledajte kako su oni izgledali u galeriji ispod teksta.

A kako je izgledala uvodna zabava Ane Vintur, na kojoj je Mišel Obama otvorila centar za kostim Metropoliten muzeja, pogledajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs