Kao vino

Kristi Brinkli: Žena zmaj i sa 60 godina! (FOTO)

Atraktivna plavuša izgleda neverovatno dobro, a gde god da se pojavi izaziva nevericu svojim godinama i izgledom
Star look
03:58h Autor:
Kristi Brinkli: Žena zmaj i sa 60 godina! (FOTO)
Foto: Reuters

I dok mnogima pomisao na starenje izaziva određenu zebnju, Kristi Brinkli (Christie Brinkley) pravi je dokaz da žene s godinama i te kako mogu da izgledaju sve bolje i bolje. Mnogi ostaju zatečeni njenom lepotom, a mnogi u neverici gledaju u nju kada čuju da je nedavno na rođendanskoj torti ugasila, ni više ni manje, nego okruglih šezdeset svećica.

Besprekorna linija, zanosno telo, širok osmeh i duga talasasta plava kosa, njenu pojavu čine zaista nezaboravnom, a danas 60-godišnja Kristi je poput dobrog vina – s godinama sve bolja i bolja.

Iako je Kristi velika pobornica zdravog života, jako pazi što jede, ima čak i privatnog kuvara te, naravno, liniju održava redovnim vežbanjem, varate se ako ste mislili da ova lepotica, klasična mršavica, danima gladuje i satima vežba. Kako je nedavno sama otkrila, ona je vegetarijanka, te ne jede ni ribu ni mlečne proizvode, osim kozijeg i ovčijeg mlijeka, svakoga dana joj privatni kuvar priprema tri zdrava obroka, a dosta vremena posvećuje i vežbanju. Uživa u vožnji biciklom, surfovanju, skijanju i plivanju, a zimi najčešće vežba jogu.

Nedavno je otkrila i same početke svoje slavne karijere supermodela, te je rekla da je bila daleko od klasičnih mršavica koje su tada vladale modnim svetom.

"Kada sam postala model, razlog mog uspeha bio je upravo taj što nisam bila mršava kao ostale devojke. Tada su me nazivali "sportskim tipom" jer sam jedva uspevala da stanem u odeću koju su nam davali za snimanja".

Kako je ispričala u nedavnom intervjuu za Gloss magazin, bilo je to vreme kada su svi počeli aktivno da vežbaju, Džejn Fonda (Jane Fonda) je izdavala prve video vežbe, Olivija Njutn-Džon (Olivia Newton-John) je pevala "Let’s get physical!", a Christie je bila

devojka sasvim novog i vrlo atraktivnog izgleda. Zahvaljujući tome, dobijala je veliki broj poslova.

"Bila sam zdrava, surferka iz Malibua. Odlazila sam često na skijanje i bila vrlo aktivna. Jednostavno sam imala taj kalifornijski izgled. Prvi posao koji sam dobila uključivao je upravo poziranje u kupaćem kostimu".

Tokom svoje dugogodišnje karijere, koja je trajala više od četiri decenije, danas 60-godišnja Kristi snimala je kampanje za neke od najvećih imena u svetu mode. Takođe, krasila je naslovnice Voga, Sports Ilustrejteda i Harpers Bazara. Iako je danas modna karijera iza nje, Kristi bi i dvostruko mlađe kolegice pozavidele na izgledu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs