Nema veze sa majkom Prirodom

Kako se Pink vratila u formu nakon porođaja: Vežba, ne dijeta!

Pevačica je navela da se tokom trudnoće udebljala 25 kilograma, a da je tu kilažu skinula uz pomoć vežbi
Star look 27.04.2014. - 11:57h Autor: Story.rs
Foto: AP

Spektakularni nastupi sa zahtevnim koreografijama zaštitni su znak popularne pevačice Pink, međutim nakon trudnoće drastično se ugojila što je u velikoj meri otežavalo njen posao.

 

Kako je ušla u savršenu formu i posle trudnoće tokom koje se ugojila 25 kilograma, to je pitanje koje je kopkalo sve žene. Pevačica Pink je 2012. godine rodila ćerku Vilou Sejdž, ali je specijalnim programom vežbi i promenama u ishrani uspela da oslabi.

 

- Tokom trudnoće, verovali ili ne, jela sam mnogo kolača, posebno čizkejka. Mislim da se moja ćerka sastoji od čizkejka - rekla je u šali pevačica.

 

Trudnoća je za nju bila drugo stanje u pravom smislu te reči jer se tokom devet meseci osećala potpuno zbunjeno. To što u trudnoći nije obraćala pažnju na ishranu uticalo je na njen izgled. Kada je Vilou došla na svet, došlo je vreme da smrša.

 

- Treninzi su bili podeljeni tako da sam sat vremena radila kardio vežbe, dok sam sat vremena radila sangu ili jogu. Što se tiče vežbi snage, one su se sastojale od podizanja tegova i čučnjeva - otkrila je pevačica.

 

- Još jedna njena tajna su zgibovi! Žene obično ne rade zgibove, jer se boje da će razviti previše mišića u gornjem delu tela. Međutim, to je potpuno demodirano shvatanje. Treba da se osećamo moćno kad smo snažne - poručuje ona.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...