KO SI TI, I ŠTA SI URADILA ZA PARIS?!

OD RASKALAŠNE PARTI DEVOJKE DO SMERNE I ELEGANTNE DAME: Paris Hilton šokirala totalnom promenom imidža!(FOTO)

Nismo je prepoznali...

Star look
Autor:
OD RASKALAŠNE PARTI DEVOJKE DO SMERNE I ELEGANTNE DAME: Paris Hilton šokirala totalnom promenom imidža!(FOTO)
Foto: Reuters

Sigurno su vam asocijacije na Paris Hilton plava ispeglana kosa, pink boja i slatka kuca koju drži u ruci. Ali, ovoga puta Paris se odmakla od svog poznatog imidža, pa je u kampanji za Lanvin osvanula u potpuno drugačijem izdanju.

Bez roze boje, šljokica i duge kose, Paris izgleda neprepoznatljivo. Upravo je ona novo zaštitno lice modne kuće Lanvin, a mnogima su njen lik i odeća ovog brenda bili nespojivi.

Ipak, u kampanji čuvena naslednica i DJ izgleda bolje nego ikad.

“Kada smo započeli raspravu o ovoj kampanji, znao sam da želim da prikažem Paris Hilton na način na koji ona nikada ranije nije viđena“, rekao je kreativni direktor Lanvina, Bruno Sialeli.

U elegantnoj i sofisticiranoj odeći toplih i zagasitih boja, Paris je blistala – a dodatno je pomogla i nova frizura. Dužina kose do ramena i šiške joj iznenađujuće dobro stoje.

Osećala sam se neverovatno. Osećala sam se osnaženo, elegantno i šik”, rekla je Paris o kampanji.

Lanvin je želeo da prikaže njenu evoluciju – bila je jedna od prvih influenserki, parti devojka, rijaliti zvezda, DJ i preduzetnica.

“Ona je definisala jednu eru. Načinom na koji se oblačila, sa puno šljokica i psom ispod ruke – bila je vrlo posebna ličnost u ranim dvehiljaditim”, rekao je Sialeli.

“Navikla sam na fotošutinge gde je sve glam, sa velikim trepavicama i velikom plavom kosom – toliko dugo sam to radila. Ali, ovo je bilo prvi put da sam se potpuno lišila svega toga i samo bila prirodna”, kaže Paris.

(Stil.kurir.rs/Nova.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs