pogledajte

Retko pojavljivanje Megan Markl i princa Harija: Na novim fotografijama poznati par pokazao kako uživa u Kaliforniji!

Otkako su ove godine stigli u Los Anđeles i odlučili da započnu svoj novi život daleko od kraljevstva, javnost nema često priliku da vidi Megan Markl i princa Harija. Zato su nove fotografije njihove opuštene šetnje Beverl Hilsom razveselile sve njihove obožavatelje

Star look
Autor:
Retko pojavljivanje Megan Markl i princa Harija: Na novim fotografijama poznati par pokazao kako uživa u Kaliforniji!
Princ Hari i Megan Markl, Foto: Profimedia

Svaka nova fotografija i pojavljivanje britanskog princa Harija i njegove supruge Megan Markl u javnosti izazove pravu senzaciju. Ovih dana iskoristili su priliku da prošetaju Beverli Hilsom.

Oboje u vrlo opuštenim izdanjima, izgledali su kao da zaista uživaju u svom novom odabiru, životu daleko od kraljevstva i glamura. Dok se Megan opredelila za zimsko izdanje pa je obukla trendi kaputić s krznom i omiljene smeđe kožne čizme, koje ne skida već godinama, princ je ipak pokazao da su mu zime u Kaliforniji prijatnije od onih u Britaniji.

Kćerka poznate manekenke izrasla je u pravu lepoticu: Da li je prevazišla majku - živu legendu modne piste?!(FOTO)

Supružnici sa svojih lica nisu skidali zaštitne crne maske i time još jednom dokazali da situaciju s virusom shvataju veoma ozbiljno.

Megan i Hari će provesti praznike u svom novom domu u Santa Barbari gde će ugostiti najbliže prijatelje i Meganinu majku Doriju Ragland. Za praznični sto i đakonije biće zadužena upravo bivša vojvotkinja, a priprema i svoj specijalitet za prijatno popodnevno druženje pored kamina.

Ovo je prvi Božić koji će princ Hari dočekati u Kaliforniji, daleko od porodične tradicije koja je nalagala dolazak u Sandringam i celodnevne kraljevske dužnosti. Prošle praznike vojvode od Saseksa proveli su sami u Kanadi, na luksuznom iznajmljenom imanju daleko od neželjenih pogleda.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs