Lepe vesti

Trudnoću objavila na velika zvona: Skinula se potpuno gola kako bi pokazala da i trudnica može biti privlačna! (VIDEO)

Manekenka pokazala kako može biti seksi čak i u trudnoći

Star look
Autor:
Trudnoću objavila na velika zvona: Skinula se potpuno gola kako bi pokazala da i trudnica može biti privlačna! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Manekenka Emili Ratajkovski (29) čeka prvo dete, a slavna lepotica je srećne vesti otkrila ni manje, ni više, već na naslovnici časopisa Vog.

"Biću zahvalna na ovom videu do kraja života. Hvala mojoj prijateljici Leni Dunham koja je smislila celu ovu priču, jako sam zahvalna. Snimala sam sve kod kuće i hvala svima koji su učestvovali", napisala je Ratajkovski u opisu videa u kojem pozira gola, a koji je objavila na Instagramu.

Emili se proslavila zahvaljujući spotu za singl "Blurred Lines" Robina Tikea, a prvo dete čeka sa suprugom Sabastijanom Berom Meklardom. Pol deteta nije otkrila, a istakla je i kako ne namerava da to uradi.

Emili je inače proteklo leto provela zaposlena promovisanjem svoje linije kupaćih Inamorata, a u ulozi modela našla se ona sama promovišući seksepilne komade na profilu na Instagramu.

U karantinu zbog koronavirusa nije se odvajala od svog supruga Sebastijana koju su proveli u svom domu u Los Anđelesu. O tom je iskustvu nedavno progovorila u intervjuu za britanski GQ i priznala da joj je bilo zanimljivo.

"Čini mi se da će mnogi ljudi na kraju završiti razvedeni. Ali moj suprug i ja smo dobri partneri. Mislim da sam puno toga naučila o samoj sebi u braku", izjavila je Emili.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs