Festival u Veneciji

Kad se ona pojavila, sve je stalo: Ovako se postiže izgled od milion dolara! (FOTO)

Osvojila crveni tepih

Star look
13:25h Autor:
Kad se ona pojavila, sve je stalo: Ovako se postiže izgled od milion dolara! (FOTO)
Foto: Profimedia

Manekenka Arizona Mjuz (31) sinoć je na crvenom tepihu u Veneciji bukvalno zaustavila dah svim prisutnima svojom pojavom.

Kada je ušetala na premijeru filma Miss Marx u crvenom od glave do pete, svi objektivi fotoaparata i pogledi prisutnih bili su upereni u njenu raskošnu crvenu toaletu koju potpisuje dizajnerka Alberta Fereti, sa dubokim dekolteom koji su zaklonili suptilni volani na širokim bretelama.

Sedmo veče Festivala u Veneciji: Elegancija i ženstvenost u prvom planu!

foto: Profimedia

Upečatljiva haljina istakla je vitak struk manekenke, a donji deo koji je takođe upotpunjen lepšavim detaljima stvorio je utisak kao da je Arizona upravo izašla iz bajke.

foto: Profimedia

Sa ovako lepom haljinom, nije bilo potrebno puno detalja da se stajling kompletira - bila je dovoljna raskošna dijamanstka ogrlica, jednostavne minđuše i delikatan prsten, kao i sasvim jednostavne sandale sa visokom štiklom u bež nijansi.

Kada je ona kročila na crveni tepih nastala je opšta pometnja: O njenoj haljini ne prestaje da se priča! (FOTO)

foto: Profimedia

Najlepši detalj na licu manekenke bio je očaravajući osmeh koji nije skidala sa lica, očigledno svesna svoje lepote, a u skladu sa aktuelnom epidemijom korona virusa, tu je bio i neizostavan detalj - crvena zaštitna maska za lice.

Da li vam se dopada stajling Arizone Mjuz?

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs