pogledajte

Džud Lou čeka šesto dete: Najpoznatiji engleski srcelomac ne liči na sebe! (FOTO)

Vikend u britanskoj prestonici zvezda serije 'Mladi papa' odlučila je da provede u džogiranju gradskim ulicama, a mnoge je iznenadio svojim novim imidžom.

Star look
Autor:
Džud Lou čeka šesto dete: Najpoznatiji engleski srcelomac ne liči na sebe! (FOTO)
Džad Lou, Foto: Profimedia

Poznati 47- godišnji britanski glumac u javnosti se prvi put pojavio nakon što se njegova 33- godišnja supruga Filipa Koan pre nekoliko meseci pojavila u već podmakloj trudnoći, a sve je uspeo da iznenadi svojim novim imidžom u znaku vidno duže kose i guste brade.

Džad Loa dežurni paparavo fotografi ovog suvikenda ugledali na gradskim ulicama Londona na kojima je u sportskom izdanju krenuo na džogiranje.

U devetoj deceniji ne može da se skrasi: Berluskoni pokazao 53. godine mlađu devojku! (FOTO)

foto: Profimedia

Ljubavnu vezu s današnjom suprugom, britanskom psihijatricom Fhilipom Koan, zvezda serije 'Mladi papa' započela je 2015. godine kada su se pojavili na festivalu književnosti Hej, a svoju vezu prošle godine okrunili su brakom u londonskoj gradskoj opštini Old Marylebone – tri meseca nakon što su javnosti obelodanili svoju veridbu.

Vest o dolasku prinove stigla je u maju ove godine, a iz braka s britanskom dizajnerkom Sejdi Frost, glumac ima dva sina i ćerku – Rafertija (23), Rudija (17) i Ajris (19).

Iz kratke veze s modelom Samantom Birk, britanski glumac ima 10- godišnju ćerku Sofiju i petogodišnju ćerku Adu iz veze s kantautorkom Ketring Harding.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs