Pomalo iznenađujuće

Muškarci izabrali: Top 10 najpoželjnijih žena 2014. godine! (FOTO)

Zvezda popularne serije Igra prestola ogrnula se titulom najpoželjnije žene ove godine. Konkurenti su joj bile poznate lepotice kojima se, isto kao i njoj, ove godine smeši blistava karijera
Star look
02:08h Autor:
Muškarci izabrali: Top 10 najpoželjnijih žena 2014. godine! (FOTO)
Foto: AP

Emilija Klark (Emilia Clarke), 26-godišnja glumica, poznata po ulozi u seriji "Igra Prestola", našla se na 1. mestu najpoželjnijih žena na svetskoj šou biz sceni, iako su joj konkurencija bile mnogo poznatije koleginice. Ali, čini se, čitaoci onlajn magazina Ask Men, odlučili su da je vreme za nova lica.

Drugo mesto pripalo je Alison Bri (Alison Brie), zvezdi serija "Mad Men" i "Community", koja privlači svojim prizemnim stavom i smislom za humor.

Zbog sličnih osobina čitaocima je zanimljiva i mlada glumica u usponu, Dženifer Lorens (Jennifer Lawrence), koja je završila na 4. mestu.

Na 3. mestu se nalazi zvezda spota Blurred Lines Robina Thickea, Emili Ratajkovski (Emily Ratajkowski).

Mlada glumica Ema Votson (Emma Watson), poznatija kao Hermiona iz filmova o Hari Poteru našla se na 5. mestu.

Odmah nakon Eme, sledi famozna Kejt Apton (Kate Upton), zauzevši 6. mesto.

Keri Vošington

(Kerry Washington) na 7. je mestu.

Glumica Ejmi Adams (Amy Adams) takođe se našla na listi top 10 lepotica koje su osvojile muška srca, i to na 8. mestu.

Na zavidnom 9. mestu nalazi se prelepa glumica o kojoj ne prestaje da se priča nakon njene uloge u filmu "Vuk sa Vol strita", Margot Robi (Margot Robbie), koju su nazvali i novom Šeron Stoun.

Kejt Mos

(Kate Moss), koju još definitivno nisu zaboravili, našla se na 10. mestu.

Čitaoci nisu lepotice izabrali samo na osnovu njihovog izgleda, nego su ih ocenjivali uzimajući u obzir i njihov karakter, talent i potencijal za uspeh u 2014. godini.

Retko kada se mišljenja većine ljudi poklapaju kada se biraju najlepši ili najatraktivniji muškarci i žene. A, koje poznate dame spadaju u top 10 najzategnutijih, pogledajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs