Fotografije kao svedočanstvo proteklog vremena

Bijonse: Od devojčice, preko tinejdžerke do srećne supruge i majke! (FOTO)

Objavljivanjem samo nekoliko fotografija na svom Instagram profilu, američka pevačica Bijonse opisala je svoj životni put
Star look
20:02h Autor:
Bijonse: Od devojčice, preko tinejdžerke do srećne supruge i majke! (FOTO)
Foto: AP
1 / 8 Foto: Instagram / Beyonce

Fotografije su tu da nas podsete da vreme prolazi i da godine čine svoje. Objavljivanjem samo nekoliko fotografija na svom Instagram profilu, američka pevačica Bijonse opisala je svoj životni put – od nasmejane devojčice u roze haljinici, preko tinejdžerske senzacije, do srećne i uspešne supruge.

Pop zvezda je oduševila svoje obožavaoce fotografijom iz ranog detinjstva, na kojoj se veselo smeši, odevena u ljupku roze haljinicu s kragnicom. Njeni fanovi odmah su je uporedili s fotografijom njene ćerkice Blu Ajvi i primetili da im je jasno da je genetika razlog zbog kog je ćerka Bijonse i Džej Zija neodoljiva – ona je preslikana majka.Iako su zapadni mediji stava da Blu Ajvi neodoljivo podseća na svog oca Džej Zija, ćerka svetske muzičke dive definitivno je nasledila lepotu i ljupkost od svoje slavne majke.

Ipak, Bijonse se tu nije zaustavila, već je podelila još nekoliko fotografija iz prošlosti – sliku jednog od svojih prvih nastupa iz tinejdžerskih godina, fotografiju iz perioda kada je bila članica grupe „Destiniz čajld“, iz reklame za „Pepsi“, na kojoj je s Pink i Britni Spirs, kao i jednu od prvih na kojoj je sa svojim sadašnjih suprugom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs