Mlada mama

Danijela Buzurović: Ne nosim štikle, ali mi je život glamurozniji nego ikad!

Popularna voditeljka navodi kako je materinstvo dalo drugu dimenziju njenom životu i da je zadovoljnija nego ikada
Celebrities
03:10h Autor:
Danijela Buzurović: Ne nosim štikle, ali mi je život glamurozniji nego ikad!
Foto: Fonet

Glamur i svetla pozornice, voditeljka Danijela Buzurović zamenila je porodičnim životom jer su septembru prošle godine, ona i njen suprug Stefan Buzurović dobili sina Nestora.

Danijela ponosno ističe da je materinstvo dalo drugu dimenziju njenom životu i da ona i Stefan uživaju u roditeljstvu i svakom trenutku provedenom sa bebom.

"Oboje smo se odlično snašli oko deteta. Nestor je stvarno dobra beba i jednim osmehom svakoga kupuje. Zamislite tek kako je nama! On je gospodar naših života. Imamo sreću da već tri meseca spava po celu noć. Probudi se oko sedam sati i onda počinje druženje. Malo spava tokom dana i zahteva pažnju non-stop. Jeste naporno, ali je prelepo", kaže mlada mama.

Mada njen dnevni raspored sada diktira sin, Danijela ističe da joj obaveze oko deteta u velikoj meri olakšava suprug i da ima hiljadu razloga da bude srećna.

"Osim što je najbolji muž, Stefan je i najbolji tata. Od prvog dana brine o bebi podjednako koliko i ja. Sve se promenilo u potpunosti. Upoznala sam čoveka svog života i rodila najlepšu bebu na svetu. Ne nosim štikle i ređe se šminkam, ali mi je život glamurozniji nego ikad. Imam u kući svoju zvezdu", priča Danijela.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs