moderno i mladoliko

Drastična promena imidža: Nikol Kidman izgleda kao da se vratila 20 godina unazad! (FOTO)

Sa novom bojom kose glumica je primećena na Menhetnu, a mnogi nisu odoleli komentarima da je glumica u ovom izdanju "vatrenija"!

Star look
Autor:
Foto: Profimedia

Još početkom ove godine svet mode i trendova je predvideo veliki povratak crvenokosih lepotica koje će opet zavladati Holivudom. I upravo je slavna australijska glumica, Nikol Kidman dokazala da je predviđanje stvarno.

Poznata glumica je sve iznenadila drastičnom promenom imidža, mada je mnoge podsetila na nekadašnju ulogu u popularnom filmu Mulen Ruž (Moulin Rouge).

Muž Nikol Kidman pred svima izneo njenu intimu: Ona je manijak u krevetu!

foto: Profimedia

Sa novom bojom kose glumica je primećena na Menhetnu, a mnogi nisu odoleli komentarima kako je glumica u ovom izdanju "vatrenija" nego što je to sa plavom bojom kose.

Nikad iskrenija: Nikol Kidman otkrila čega se odricala zbog porodice i šta joj ćerke prigovaraju!

foto: Profimedia

Promena je stigla kao pun pogodak koji je glumicu prilično pomladio i, osim na spomenuti film, podsetio i na njen imidž koji je negovala 80-ih i 90-ih godina prošlog veka.

Džulija Roberts i Nikol Kidman ukrale šou: O njihovom stajlingu sa crvenog tepiha svi pričaju! (FOTO)

foto: Profimedia

I danas, više od 30 godina kasnije, glumica opet privlači pažnju istom frizurom koja bi, boja posebno, sada mogla i dodatno da zarazi čitav svet, a ne samo svet Holivuda.

Nikol Kidman otvorila dušu: Jedina želja mi je da dočekam unuke! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs