ljubav ne poznaje godine

Zaljubljena do ušiju: Kejt Bekinsejl blista od sreće u zagrljaju svog 20 godina mlađeg dečka! (FOTO)

Tračevi o novoj neobičnoj vezi na holivudskoj sceni krenuli su još sredinom januara ove godine, a sada su, izlaskom i ljubljenjem u javnosti, i potvrđeni.

Star look
Autor:
Zaljubljena do ušiju: Kejt Bekinsejl blista od sreće u zagrljaju svog 20 godina mlađeg dečka! (FOTO)
Foto: Profimedia

Poznata britanska glumica, Kejt Bekinsejl, apsolutno je pala na šarm 20 godina mlađeg američkog komičara i bivšeg verenika pevačice Arijane Grande, Pita Dejvidsona.

O ljubavi ovog prilično neobičnog para počelo je da se spekuliše još sredinom januara ove godine, a romansa je sada konačno i potvrđena, kada su se tokom jučerašnjeg dana zajedno pojavili na hokejaškoj utakmici Njujork Rejndžersa i nisu krili zaljubljenost.

Brutalno: Kejt Bekinsejl ovako odgovorila fanu koji je kritikovao njenu vezu sa 20 godina mlađim!(FOTO)

foto: Profimedia

Kamere su brzo uočile novi ljubavni par, koji je većinu vremena ignorisao samu utakmicu, i posvetio se jedno drugome.

Kejt Bekinsejl na meti kritika: Tanka je granica između seksi i vulgarnog! (FOTO)

foto: Profimedia

Koliko je veza ozbiljna par je potvrdio javnim dolaskom i ljubljenjem, ali mediji već sada spekulišu o tome da li njihova romansa ima šanse da se rasplamsa u ozbiljnu ljubav, posebno zbog toga što bi komičar možda bolje odgovarao Kejtinoj kćerki, 20-godišnjoj Lili Mo Šin.

Džaba joj što se krila: Kejt Bekinsejl uhvaćena sa 20 godina mlađim dečkom! (FOTO)

foto: Profimedia

Lili je dobila Kejt u vezi sa danas 50-godišnjim britanskim glumcem Majklom Šinom, s kojim je bila u emotivnoj vezi u periodu od 1995. do 2003. godine.

Popularnu glumicu je magazin FHM pre 10 godina svrstao u 100 najlepših žena sveta (na 12. mestu). Ona se godinu dana kasnije udala za 46-godišnjeg američkog redatelja Lena Vajsmana, a razveli su se 2016. godine.

Odeća koja podmlađuje svaku damu: Dovoljna su samo dva odevna komada! (FOTO)

foto: Profimedia

Ono što je zanimljivo, jeste da je Kejt pre 2 godine takođe izlazila sa još jednim 20 godina mlađim dečkom, Metom Rajfom, koji je takođe komičar, ali i model.

Par je započeo emotivnu vezu početkom 2017. godine, jednom su na kratko raskinuli, ali su ubrzo nastavili da uživaju u svojoj ljubavi, dok ponovo nisu raskinuli nekoliko meseci kasnije.

Ljubav ne pita za godine: Kejt Bekinsejl (44) ljubi 22 godine mlađeg muškarca! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs