pogledajte

Kejt Bekinsejl na meti kritika: Tanka je granica između seksi i vulgarnog! (FOTO)

Glumica i model Kejt Bekinsejl plenila je poglede na crvenom tepihu nagrada "GQ Men of the Year Awards" u saradnji s Hugo Bosom, ali ne zbog toga što je svojim stajlingom mamila uzdahe i oduševila modne kritičare. Njen preterano golišav izbor odeće ne samo da nije primeren za crveni tepih, već je i na granici vulgarnog

Star look
11:58h Autor:
Kejt Bekinsejl na meti kritika: Tanka je granica između seksi i vulgarnog! (FOTO)
Kejt Bekinsejl, Foto: Profimedia

Jedna od najlepših žena sveta pema izboru časopisa FHM, glumica i model Kejt Bekinsejl svojim je izborom stajlinga za dodelu nagrada "GQ Men of the Year Awards 2018"mnoge iznenadila, ali ne prijatno. Lepa Engleskinja stigla je u galeriju "Tate Modern" u Londonu odevena u provokativnu kombinaciju koja

foto: Profimedia

Napadan dezen i nezgrapan kroj tek su neki od nedostataka na haljini koju potpisuje dizajnerka Džulijen Mekdonald. Prorez do bokova, izrezi na struku i dekolte do pupka haljinu su dodatno učinili jeftinom, a nisu pomogle ni crne štikle s platformom koje su davnih dana izašle iz mode.

foto: Profimedia

Bacimo li pogled na glumičin stajling koji je nosila pre nekoliko dana na "44. Deauville American Film Festivalu" u Francuskoj, ne možemo da verujemo da je reč o istoj osobi.

foto: Profimedia

Da li je glumica u zadnjem trenutku ostala bez stiliste ili je ovo jedna od onih modnih grešaka koje se svakom dogode jednom u životu, ne znamo, ali znamo da bismo lepu glumicu radije videli u glamuroznoj toaleti koja na decentan način naglašava seksepil.

Ljubav ne pita za godine: Kejt Bekinsejl (44) ljubi 22 godine mlađeg muškarca! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs