VIP VESTI

POSLE TEŠKE TRAGEDIJE! Dženifer Hadson se našla na top listi sa najviše nagrada.

Proslavljena američka glumica i pevačica Dženifer Hadson upisala se u klub najvećih kao dobitnica velikih nagrada Emmy, Grammy, Oscar i Tony.

Events
Autor:
POSLE TEŠKE TRAGEDIJE! Dženifer Hadson se našla na top listi sa najviše nagrada.
Foto: AP

Bila je to noć slavlja u njujojorškom Radio City Music Hallu na Brodveju, a najviše razloga za sreću imala je američka glumica i pevačica Dženifer Hadson (40). Njena prva nagrada Tony za produkciju mjuzikla 'A Strange Loop', koji je proglašen najboljom predstavom prošle sezone, zaokružila je nisku najvećih nagrada i profesionalnih priznanja u šou biznisu koja se mogu zamisliti.

Dženifer Hadson
foto: Profimedia

Pre petnaest godina J. Hud je osvojila najvažniju glumačku nagradu Oskara za ulogu u filmu 'Dreamgirls', dvostruka je dobitnica najvažnije diskografske nagrade Grammy, prošle godine je dobila svoj prvoi Emmy, najvažniju televizijsku nagradu, za crtani Baba Jaga, u kojem je naslovnom liku dala glas i čija je koproducentica, a od prošlog vikenda je u njenoj trofejnoj sobi i prvi Tony.

Dženifer Hadson
foto: Reuters

Osvajači sve četiri najvažnije nagrade u svetskom šou biznisu imaju EGOT status, s kojim se tek malobrojni mogu pohvaliti. Među njima su, Barbara Streisend, Džon Ledžend, Sir Andrju Lojd Veber, Tim Rajs, Vupi Goldberg, Liza Mineli, Kuinsi Džones..., a Dženifer Hadson je među najmlađima u tom klubu slavnih koji zasad broji dvadeset i dva imena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs