ko bi rekao

U isto vreme najbolji i najgori: Iznenadićete se kada vidite koji holivudski glumci su na ovoj listi! (FOTO)

Ovi poznati glumci su dobili i Oskara i Zlatnu malinu

Celebrities
11:56h Autor:
U isto vreme najbolji i najgori: Iznenadićete se kada vidite koji holivudski glumci su na ovoj listi! (FOTO)
Foto: Profimedia

Dobiti nagradu Oskar je vrhunac u karijeri za većinu američkih, verovatno i svetskih glumaca. Potpuno suprotno važi za Zlatnu malinu koja se dodeljuje za najgora filmska ostvarenja. Postoje glumci koji su spojili obe nagrade. Ovo su neki od njih.

Bred Pit

Pit je 1994. godine dobio Zlatnu malinu za film "Intervju s vampirom" zato što je zajedno s Tomom Kruzom činio "najgoru kombinaciju" u filmu.

Drama oko starateljstva se nastavlja: Bred Pit i Anđelina Džoli imali tajni sastanak!

foto: Shutterstock

Bivši suprug Anđeline Džoli se ubrzo uozbiljio, počeo je da igra u dobrim filmovima, a za "Dvanaest godina ropstva" 2013. godine dobio je Oskara zato što je bio jedan od producenata filma. Hale Beri Pedesetdvogodišnja glumica ušla je u istoriju kao prva crna žena koja je osvojila Oskara.

Hale Beri u 51. godini ima telo tinejdžerke: Trener poznate glumice otkrio tajnu njenog savršenog izgleda! (FOTO)

foto: Profimedia

Najprestižniju filmsku nagradu slavna glumica dobila je 2001. za ulogu u filmu "Bal čudovišta", ali tri godine kasnije proglašena je najgorom glumicom zahvaljujući ulozi u filmu "Žena mačka". Sandra Bulok Njoj je pošlo za rukom ono što gotovo nikome nije, u istoj godini osvojila je Oskara i Zlatnu malinu. Oskara je dobila za ulogu u sportskoj drami "The Blind Side", a veče pre dodele Oskara primila je Malinu za komediju "All About Steve" s Bredlijem Kuperom.

Sandra Bulok postala majka po drugi put: Usvojila prelepu devojčicu!

foto: Profimedia

Tokom primanja nagrade oduševila je prisutne zahtevom da neko pokuša da pročita deo scenarija bolje od nje. Marlon Brando Jedna od najvećih glumačkih legendi je i dvostruki dobitnik Oskara.

Preterano je uživao u alkoholu, hrani i ženama, celog života pratila ga tragedija: Životna priča Marlona Branda! (FOTO)

foto: Profimedia

Čovek kojeg navode kao primer glumca nije uspeo da izbegne "nagradu" za najgoru sporednu ulogu u filmu "Ostrvo doktora Moroa". Al Paćino Još jedna glumačka veličina koja je osvojila Zlatnu malinu. Paćino je za Oskara bio nominovan osam puta iako je samo jednom podigao zlatni kip.

Al Paćino (77) o detinjstvu, uspehu i novcu: Gluma mi je donela luksuz, ali to me više ne zanima! (FOTO)

foto: AP

Zbog rada s "nesrećnim" Adamom Sandlerom u filmu "Dež i Džil" iz prvog puta je "zaradio" Malinu. Zanimljivo, u ovom (ne)ostvarenju Paćino je glumio samog sebe.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs