Nova Ana

Ana Mihajlovski Grubin: Jako volim da menjam frizure!

Ana Mihajlovski Grubin vratila se na male ekrane u ulozi ovditeljke X faktora, i tom prilikom pokazala novu dečačku frizuru
Celebrities
20:50h
Ana Mihajlovski Grubin: Jako volim da menjam frizure!
Foto: Instagram / Ana Mihajlovski

Ana Mihajlovski Grubin se vratila na male ekrane u velikom stilu. Naime, ona je nova voditeljka "X faktora". Kada se pojavila na sceni, pokazala je novi imidž: kratku dečačku frizuru.

- Jako volim da menjam frizure. Kad ću ako ne sad? Sigurno se ne bih usudila da u sedamdesetoj godini eksperimentišem. Za sve što radim u životu imam podršku - izjavila je voditeljka.

Iako se u poslednje vreme usled poplave različitih televizijskih formata slikaju razni voditelji, Ana tvrdi da voli nova lica, a otkrila nam je šta je potrebno da bi neko u toj profesiji uspeo.

- Voditeljstvo je težak posao i treba poštovati svačiji rad, trud i zalaganje. Drago mi je kada vidim nova lica i još više kada se odlično snađu pred kamerama. Međutim, danas je i za voditelja neophodno da ima taj neki X faktor - kaže Ana.

Ukusi se razlikuju, a da je tako potvrđuju i različiti komentari o njenoj vitkoj figuri koju je pokazala u uskoj haljini na sceni X faktora. Mnogi su njen izgled okarakterisali kao anoreksičan.

- Nikada nisam pazila šta jedem, imam sreće da mi je takav metabolizam. Dešava se da u pola noći pojedem parče pice. Pre dva dana sam krenula u teretanu i od sada ću redovno trenirati - otkrila je Ana Mihajlovski Grubin.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs