Preživela

Zvezda Dizni kanala nakon rehabilitacije: Trezna sam i zahvalna što sam živa! (FOTO)

Dvadesetšestogodišnja pop pevačica Demi Lovato se nedavno oglasila na društvenoj mreži Tviter izrevoltirana pisanjem tabloida o njenom životu

Celebrities
Autor:
Zvezda Dizni kanala nakon rehabilitacije: Trezna sam i zahvalna što sam živa! (FOTO)
Foto: Profimedia

“Volim svoje obožavaoce, ali prezirem tabloide”, napisala je Demi Lovato na svom profilu. “Ne verujte u sve što pročitate. Napisaće sve samo da bi prodali priču. Bolesno”, navela je ona.

Zahvalna Bogu što je spasao i fanovima što se sada oseća dobro: Demi Lovato se oglasila prvi put nakon hospitalizacije

My truth... #sober out now

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Demi Lovato je u obraćanju rešila da stane na put spekulacijama o njenom zdravlju. “Ako osećam da nešto treba da kažem, ja ću to reći. Prestanite da pišete o mom oporavku. Trezna sam i zahvalna sam što sam živa i brinem o sebi. Imam osećaj da treba da raščistim neke glasine, ali ne dugujem nikome ništa, tako da neću to uraditi. Moji obožavaoci treba da znaju da radim na sebi i da sam im zahvalna na podršci”, napisala je pop zvezda.

Ona je u julu ove godine nađena u teškom stanju u svom domu u Kaliforniji. Predozirala se, ali uspela je da se izvuče iz kritičnog stanja. Nije se oglašavala u medijima, ne nastupa i posvećena je oporavku. Tek ponekad, javi se obožavaocima na Instagramu ili Tviteru. Demi Lovato je napisala i da je posvećena porodici, da se opušta i da će se na scenu vratiti kada bude spremna.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs