Planira venčanje

Nina Janković: Radujem se svadbi!

Popularna glumica ovih dana sa svojim verenikom Matejom Dičićem priprema svoj najlepši dan u životu koji je planiran za kraj maja
Celebrities
21:40h Autor:
Nina Janković: Radujem se svadbi!
Foto: Kurir / Nebojša Mandić

Doček 2013. godine za mladu glumicu Ninu Janković je bio jedinstven, jer ju je tada zaprosio verenik Mateja Dičić. Sada je na red došla i svadba, koja je planirana za kraj maja ove godine, a glumica se intenzivno priprema za taj dan.

- Ako smem da se našalim na svoj račun, ponekad se osećam kao Georgina iz predstave Radovan III. Ona je godinama bila trudna, a ja polako stičem utisak kao da sam godinama verena! Priznajem da, kao i većina žena, uživam u planiranju venčanja, odabiru muzike i mesta za sedenje, ali nekada i sama sebi dosadim. Radujem se svadbi, ali najbitnije je da za sada sve teče po planu i valjda će tako ostati u danima koji dolaze – kaže Nina i tvrdi da još ne razmišlja o majčinstvu.

- Obožavam decu i jedva čekam trenutak kada će njihov osmeh ispuniti moj dom, ali mislim da je još rano za tu životnu ulogu. Za sada uživam u druženju sa mališanima u mojoj školici glume koju vodim zajedno sa koleginicom Nevenom Ristić – ističe glumica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs