Ljubavni par

Miloš Biković i Brankica Sebastijanović: Božić slavimo zajedno!

Glumački par ovih dana pune baterije kod Miloševih u Vršcu, gde porodično slave Božić
Celebrities
17:42h Autor:
Miloš Biković i Brankica Sebastijanović: Božić slavimo zajedno!
Foto: Kurir/arhiva

Mladi glumci Miloš Biković i Brankica Sebastijanović su ljubavni par čiji nas privatni život zanima sve više. Ovih dana imamo priliku da ih gledamo u filmu koji ekranizuje knjigu Milice Jakovljević "Samac u braku".

- Malo sam se umorio od svega. Poslednjih četiri godine sam radio „Montevideo...“, ali i seriju „Samac u braku“, kao i brojne predstave. Potreban mi je odmor. Zato se i toliko radujem Božiću. Ove godine biću u krugu porodice, a sa nama će biti i moja devojka Brankica - kaže Miloš, koji je prošle nedelje predstavio novi film „Kad ljubav zakasni“.

Mladom glumcu je Božić jedan od najvažnijih praznika, ali i najdražih. Kaže, Božić bez liturgije nema mnogo smisla, ali i post bez pričešća.

- Običaj unošenja badnjaka u kuću baš i nismo mnogo poštovali tokom svih ovih godina. Moji su iz Vršca i ne sećam se da smo to radili čak ni kada smo bili mali. Međutim, uvek imamo badnjak na stolu, a slamu ispod stola. Mada priznajem da se o tome u našoj porodici brine mama. Brankica će tek da pokaže koliko vredi - navodi Bikovć.

Glumac još i navodi da je njegova devojka veoma dobra glumica i da se u "Sinđelićima" to i nije moglo dovoljno videti.

- Ona je tek počela karijeru i od nje se još mnogo toga može očekivati - kaže mladi glumac.

Miloša ćemo gledati i u filmu Nikite Mihalkova „Sunčanica“, ali i u nemačkom filmu „Great“.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs