Odlučila

Verica Rakočević: Imam samo jednu želju kad umrem!

Ne želim da moja deca imaju obavezu da mi posećuju grob, zbog čega sam rekla da me, kad umrem, kremiraju i pepeo prospu po dvorištu, rekla je kreatorka

Celebrities 24.09.2018. - 14:32h Autor: Glossy / Kurir
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Srpska kreatorka Verica Rakočević, koja je nedavno napunila 70 godina, ne krije da je počela da razmišlja o svojoj smrti, te je otvoreno govorila o tome, prenosi Glossy.

 

"Budućnost se planira, a želim da me članovi porodice isprate tako što će moj pepeo biti prosut po Avali", navela je Verica, koja je ovu odluku donela nedavno, te je dodala da ne vidi ništa loše u tome što razmišlja o odlasku na večni počinak.

 

"Ne želim da moja deca imaju obavezu da mi posećuju grob, zbog čega sam rekla da me, kad umrem, kremiraju i pepeo prospu po dvorištu", kazala je Verica", a poznato je da već godinama živi na planini pored srpske prestonice.


"Ima tu i jedan praktičan razlog za takvu odluku, tu kuću onda niko neće hteti da kupi, pa će deca morati da je čuvaju. Možda je pretvore u muzej", zaključila je kreatorka koja je u srećnom braku sa 35 godina mlađim Veljkom Kuzmančevićem.

 

Znam gde idu dobri, a gde loši ljudi: Čovek koji tvrdi da je video život posle smrti!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...