Brutalno iskrena

Na svakih 10 godina se menja stil muzike u Srbiji: Slavica Ćukteraš iskreno o muzici, porodici, ali i nasilju nad ženama!

Što se Nataše Bekvalac tiče, ne znam kako nije videla sve te stvari. Prosto, žena kada se zaljubi ne zna šta radi!

Celebrities
16:55h Autor:
Na svakih 10 godina se menja stil muzike u Srbiji: Slavica Ćukteraš iskreno o muzici, porodici, ali i nasilju nad ženama!
Pevačica Slavica Ćukteraš, Foto: Kurir / Dragan Kadić

Slavica Ćukteraš u intervju-u za jedan domaći list iskreno govori nakon duže medijske pauze o muzičkom takmičenju koje ju je proslavilo, nasilju nad ženama i novim muzičkim pravcima, prenosi Glossy.

Nakon medijske pauze, za vreme koje se posvetila mužu i porodici, Slavica Ćukteraš vratila se sa novom pesmom. U intervju-u za jedan domaći list, ona je otkrila svoje mišljenje o muzičkim takmičenjima danas, da li ih prati i koliko su se izmenila.

"Ne gledam, sada samo pratim Bejbi televiziju. Žao mi je što je sada tako, jer ima puno talentovanih mladih ljudi koji izgledaju i pevaju dobro. Mislim da više nema medijskog interesovanja kao u periodu kad sam ja počinjala. Koliko god da smo mi bili popularni, nas su pravili mediji. Bili smo na svim naslovnim stranama, što se sada ne događa. Mislim da i Saša Popović zna da je to jedna hiperprodukcija, da se emisije prave radi gledanosti, a verujem da će oni koji vrede naći svoj put", bila je iskrena Slavica.

U poslednje vreme aktuelna tema je sve češće nasilje nad ženama, koju Slavica najoštrije osuđuje i šalje poruku ženama.

Porodila se Slavica Ćukteraš: Dobrodošla, Viktorija! (FOTO)

foto: Kurir / Dragan Kadić

"Svaka žena to treba da kaže i prijavi. Živeti sa manijakom i budalom koja će da te tuče pred detetom, treba poslati takvog čoveka u zatvor. Svaka žena treba da ima svoje ja i ne treba da trpi nasilje u porodici. Što se Nataše tiče, ne znam kako nije videla sve te stvari. Prosto, žena kada se zaljubi ne zna šta radi, ni ono što vidi ne vidi", prokomentarisala je pevačica.

Pitali smo je i za mišljenje o novim muzičkim stilovima u kojima izvođači ne pevaju već recituju.

"Na svakih deset godina se menja stil muzike u Srbiji. Na žalost ili na sreću, ja ne mogu da se priklonim tome. Ja to ne umem da pevam, mislim da mi ne stoji. Ostajem verna svom stilu, pa ako uspe, uspe, ako ne, nikom ništa." - kaže pevačica.

Nataša Bekvalac završila u bolnici: Potisnuta patnja i nagomilani stres bili su jači od njene želje!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs