emotivni trenutak za oboje

Nekoliko dana pre venčanja morao je da pozove svoju najveću ljubav: Evo o čemu su razgovarali princ Hari i Čelzi Dejvi! (FOTO)

Malo je falilo da bivša devojka princa Harija ni ne dođe na kraljevsko venčanje jer je emotivno reagovala na njegov poziv

Celebrities
11:00h Autor:
Nekoliko dana pre venčanja morao je da pozove svoju najveću ljubav: Evo o čemu su razgovarali princ Hari i Čelzi Dejvi! (FOTO)
Foto: Profimedia

Čelzi Dejvi, bivša devojka princa Harija, privukla je pažnju medija svojim setnim i namrgođenim licem na kraljevskom venčanju. Čini se da iza svega toga stoji veći razlog nego što smo do sada mislili. Naime, magazin Vanity Fair piše da su se Hari i Čelzi svega nekoliko dana pre venčanja telefonski čuli i vodili jako emotivan razgovor.

Najkraća haljina na kraljevskom venčanju: Noge bivše devojke princa Harija u prvom planu! (FOTO)

foto: Profimedia

Da podsetimo, Hari i Čelzi bili su u vezi od 2004. do 2011. godine, s nekim manjim prekidima. Tabloidi su nakon raskida izveštavali da Hari i dalje pati za Čelzi, a navodno su poslednji put vezu pokušali da obnove 2015. godine. Na kraju je ipak došlo do konačno razlaza, a sve zato što Čelzi jednostavno ne želi da provede život pred očima javnosti.

Zamalo da postane kraljičina snaja: Evo gde je danas Čelzi s kojom je princ Hari bio 7 godina! (FOTO)

foto: Profimedia

Izvor za Vanity Fair tvrdi da je razgovor pred svadbu bio konačni razlaz para.

"Zaključili su svoju ljubav i oboje priznali da je Hari nastavio dalje. Čelzi je vrlo emotivno reagovala i zamalo nije ni došla na venčanje", rekao je izvor za magazin. Svi ljudi koji su upoznati s njihovom vezom kažu da se radilo o ljubavi koju je bilo teško ugasiti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs