Brine o beskućnicima

Princ Viliam zapevao sa Bon Džovijem i Tejlor Svift (FOTO)

Princ je znao refren, ali je ostatak pesme proveo klimajući glavom, na gala humanitarnoj večeri organizacije koja se brine o beskućnicima, a čiji je on pokrovitelj
Celebrities
02:26h Autor:
Princ Viliam zapevao sa Bon Džovijem i Tejlor Svift (FOTO)
Foto: AP
1 / 4 Foto: AP

Britanski princ Vilijam družio se sa pop zvezdama Džon Bon Džovijem i Tejlor Svift i u palati Kengsington otpevao "Livin On A Prayer", pišu ostrvski mediji.

Trio je sinoć izveo Bon Džovijev klasik na kraju humanitarne večere, gde je prikupljan novac za organizaciju "Centrepoint" koja se brine o beskućnicima i čiji je patron 31-godišnji Vilijam.

Bon Džovi je pesmu počeo sam na gitari, ali su mu se ubrzo pridružili princ i dobitnica Gremija Tejlor Svift uz povike podrške iz publike. Princ je, kako pišu mediji, znao refren, ali je ostatak pesme proveo klimajući glavom i sa rukama nezgrapno skrštenim napred.

Bacio je i "kosku" razigranoj 23-godišnjoj Sviftovoj, koja je igrala na sceni u krem haljini sa šljokicama. Vilijam je Bon Džoviju uručio nagradu za humanitarni rad u borbi protiv siromaštva. Bon Džovi je 2006. opsnovao svoju Soul fondaciju kako bi pomogao siromašnim Amerikancima. Princ je od 2005. patron "Centrepoint"-a koji radi sa mladim beskućnicima u Londonu i na severoistoku Engleske.

A kako je izgledalo druženje princa Vilijama sa Tejlor Svift i Bon Džovijem pogledajte u našoj galeriji ispod teksta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs