Tvoje lice zvuči poznato

Sara Jovanović: Naučila sam Šakirin trbušni ples

Mislim da će biti veoma zanimljiv nastup za publiku, pogotovo za Šakirine fanove. Izvešću dve pesme, biću sa dve igračice, a posle će biti još plesača, ijavila je Sara
Celebrities
15:54h Autor:
Sara Jovanović: Naučila sam Šakirin trbušni ples
Foto: Kurir Arhiva

Sara Jovanović će uz pomoć Šakirinih kukova pokušati napokon da dođe do prve pobede u šou-programu “Tvoje lice zvuči poznato”.

Naime, mlada pevačica ima zadatak da izvede dve Šakirine pesme, a do sada smo imali priliku da je gledamo kao Britni Spirs, Rijane, Majli Sajrus, Bebi Dol, Milana Stankovića...

"Mislim da će biti veoma zanimljiv nastup za publiku, pogotovo za Šakirine fanove. Izvešću dve pesme, biću sa dve igračice, a posle će biti još plesača. Biće dosta đuske. Niko ne može da igra kao Šakira, ali sam svakako pokušala da iskopiram njenu koreografiju", kaže Sara.

Ona dodaje da joj je najbitnije da zabavi publiku, a nagrada će doći sama po sebi i dodaje da su joj sve transformacije na sceni prijale.

"Dobijala sam zadatke koji su mi prijali, nebitno da li je bila neka ličnost koju znam odranije, koju sam slušala i pratila. Bilo je onih koje sam manje poznavala, kao Oliver Mandić ili Milan Stanković. Svaku ličnost koju dobijemo postoji razlog zašto smo je dobili, specifični su po nečemu", kaže Sara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs