Ponovo u centru skandala

Igra je gotova: Čarli Šin doneo drastičnu odluku!

Slavni glumac optužen da je silovao maloletnog kolegu

Celebrities 09.12.2017. - 15:39h Autor: Glossy
Foto: AP / Vianney Le Caer

U talasu šokantnih priča o silovanjima i seksualnom uznemiravanju u Holivudu, pojavila se i glasina da je Čarli Šin u 19. godini na snimanju filma Lukas silovao trinaestogodišnjeg kolegu Korija Hajma, piše Glossy.

 

"Hajm mi je rekao da je imao seks sa Šinom dok su snimali film Lukas. Rekao mi je da su pušili marihuanu i imali seks. Potvrdio mi je da u pitanju bio analni seks. Hajm je rekao da je nakon toga Šin postao veoma hladan prema njemu i distancirao se. Kada je Kori hteo opet da budu intimni, Čarli nije bio zainteresovan", ispričao je nedavno glumac Dominik Braska za National Enquirer.


Nakon što su svi svetski mediji preneli ovu priču i u filmskoj industriji se podigla bura, PR služba Čarlija Šina saopštila je kratko:

"Čarli Šin kategorično poriče bilo kakve priče o silovanju."

To, međutim, nije bilo dovoljno. Priča je dobila novi tok.

 

Posledica droge i alkohola: Čarli Šin otkrio još jednu dijagnozu!

foto: Profimedia

Budući da se priče o ovom incidentu nisu stišavale, a list National Enquirer je kasnije čak optužio Šina da je time što je navodno dao marihuanu Koriju Hajmu "gurnuo mladog kolegu u spiralu depresije i drogiranja koja ga je na kraju koštala života", budući da je pomenuti glumac preminuo od posledica višegodišnje upotrebe narkotika.

Zbog svega toga, Čarli Šin je doneo odluku da tuži National Enquirer.


"Tokom gotovo četiri decenije karijere, uvek sam se zalagao za istinu i plemenitost. Bezbroj puta sam priznao užasne stvari koje sam uradio i kojih bi se neki drugi stideli zato što cenim istinu i poštenje. Ipak, svaki čovek ima tačku preko koje se ne može. Ove neosnovane optužbe se sada završavaju. Strastveno ću se boriti protiv svih koji o meni objavljuju bolesne laži. Igra je gotova", stoju u Čarlijevom saopštenju.

 

Isplivao najveći skandal kraljevske porodice: Kraljica ovo neće oprostiti princu Čarlsu!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...