Njima je uvek zabavno

Džordž Kluni: Pijana Sandra Bulok me zove svake večeri!

Kako bi se odbranili od bombardovanja medija pitanjima da li su u vezi komičarka je priznala da joj kolega nije privlačan, jer nije njen tip, a Džordž tvrdi suprotno
Celebrities 14.11.2013. - 19:20h
Foto: AP

Varnice, iskreno i črvsto prijateljstvo ili tajna veza - niko ne zna osim njih dvoje. Slavna komičarka Sandra Bulok (Sandra Bullock) je otvoreno rekla da Džordž Kluni (Geroge Clooney) nije njen tip muškarca, a glumac da li zbog sujete, koju je želeo da prikrije šalom, ili samo radi dobre zabave nije ostao dužan dugogodišnjoj drugarici.

 


Posle uspeha filma "Gravitacija", mediji ne daju mira ovim zvezdama i stalno ih pitaju kada će otkriti da su u vezi, pa su oboje imali zanimljive i šaljive odgovore.

 

"Džordž i ja se predugo poznajemo da bismo bili išta više od prijatelja. On je jako šarmantan, zgodan, pametan i talentovan, ali to jednostavno nisu karakteristike koje svaka žena traži", rekla je glumica kroz smeh.

 

Kluni je na to imao spreman odgovor.

 

"Čuo sam da je rekla da joj nisam privlačan, ali istina je potpuno drugačija. Zove me svake noći, oko tri sata, potpuno pijana da me pita šta ima kod mene. Jedini način da je smirim je da joj pošaljem flašu tekile", rekao je Džordž.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...