Ponosna

Neda dobija unuka: Presrećna sam što će sestre dobiti brata!

Nakon dve unuke, Nede i Aleksandre, poznata estradna umetnica će krajem januara postati baka po treći put
Celebrities
15:20h Autor:
Neda dobija unuka: Presrećna sam što će sestre dobiti brata!
Foto: Kurir

Estradna umetnica Neda Ukraden će krajem janura postati baka po treći put. Ovoga puta njena ćerka Jelena Bilbija Minović na svet će doneti dečaka.

Nakon dve unuke, Nede i Aleksandre, popularna baka će dobiti i unuka, a velike su šanse da bliznakinje dobiju brata baš na svoj drugi rođendan.

"Presrećna sam što ću dobiti još jedno unuče i što će nas biti više jer sam ja jedinica, a i Jelena je. Moram da priznam da smo se potajno pripremali za još jednu devojčicu, ali nas je Jelena malo zatekla", rekla je kroz smeh Neda.

"Obožavam curice! Čak i da mi ih je deset rodila, ne bih pravila pitanje, ali ne sumnjam da ćemo se snaći i sa batom. Lepo je što će sestre dobiti brata", rekla je ponosna baka i istakla da misli da će Neda i Aleksandra dobro prihvatiti još jednu bebu jer je mala razlika u godinama.

I pored brojnih privatnih obaveza, Neda je i u studiju gde snima dve nove pesme, od kojih će jedna da se zavrti do kraja ove godine, a sledeća na proleće. U subotu će pevati u Sloveniji, 29. novembra očekuje je koncert u Zagrebu, a za Novu godinu nastupa u Splitu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Neda Ukraden