Uporna mama

Prekršila dogovor: Kim Kardašijan objavila fotografije ćerke! (FOTO)

Kada je na svet došla mala Nort Vest, Kim i njen verenik reper Kanje Vest dogovorili su se da neće iznositi puno detalja o ćerki i da će ona biti zaštićena od načina života koji vode njih dvoje, međutim rijaliti zvezda je to očigledno zaboravila
Celebrities 13.11.2013. - 18:25h
Foto: Instagram / Kim Kardashian

Život Kim Kardašijan je “kao otvorena knjiga”, o čemu svedoči i to da je u rijalitiju o porodici Kardašijan prikazan čak i njen porođaj.

 

Kada je rodila ćerku Nort Vest, njen verenik reper Kanje Vest i ona su se dogovorili da neće iznositi puno detalja o ćerki i da će ona biti zaštićena od načina života koji vode njih dvoje.

 

Međutim, Kim Kardašijan je to već zaboravila i uprkos protivljenju Kanje Vesta, na Instagramu je sa fanovima podelila ne jednu, već dve fotografije ćerkice Nort Vest.

 

Na jednoj od njih mala Nori, kako joj tepaju u porodici vesela je i smeje se, a na drugoj je u naručju dizajnera Rikarda Tisija.

 

Iako ima samo pet meseci njena majka već zna čime će se ona baviti u životu. To je otkrila potpisom na fotografiji “budući stilista”.

 

Ona je ranije otkrila da se Kanje Vest protivi prodaji fotografija njihove ćerkice časopisima, kao što to rade druge svetske zvezde.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...