Već se Nazire stomačić

Kejt Midlton konačno uživa u 3. trudnoći: Nova frizura, osmesi i neobičan ples! (FOTO, VIDEO)

Kejt se pojavila drugi put u javnosti nakon objave trudnoće. Lepa trudnica nosila je haljinicu s cvetnim dezenom nežne roza boje i pokazala promenu frizure za susret sa jednim od simbola Velike Britanije

Celebrities
21:14h Autor:
Kejt Midlton konačno uživa u 3. trudnoći: Nova frizura, osmesi i neobičan ples! (FOTO, VIDEO)
Foto: EPA / Neil Hall

Kejt Midlton, njen suprug princ Vilijam i dever princ Hari pojavili su se u ponedeljak popodne na stanici Padington u Londonu gde su se okupila deca iz humanitarnih udruženja čiji rad podržava kraljevska trojka.

foto: EPA / Neil Hall

Bila je tamo i ekipa filma "Padington 2", nastavka filmske adaptacije priče o slavnom istoimenom medvediću koji je postao deo britanske kulture i svojevrsni zaštitni znak Velike Britanije. Naravno da je tamo bila i glavna zvezda filma, Medvedić Padington, odnosno glumac odeven u kostim neodoljivog medveda.

Princ Vilijam i Kejt Midlton nikada neće živeti u Bakingemskoj palati: Razlog će vas iznenaditi! (FOTO)

foto: Reuters / Pool

Njegovom šarmu nije odolela ni vojvotkinja Kejt koja je s medvedićem zaplesala na stanici, a osmeh joj nije silazio s lica.

foto: Reuters / Pool

Za ovu veselu priliku 35-godišnja vojvotkinja, koja čeka treće dete, obukla je elegantnu haljinicu brenda Orla Kiely nežne ružičaste boje s cvetnim motivima koja je u struku i oko vrata ukrašena crnom trakom.

Najozbiljnija konkurencija Kejt Midlton: Danska princeza Meri na modnom tronu! (FOTO)

foto: Reuters / Pool

Kreaciju koja prati liniju tela kombinovala je sa crnim salonkama sa debljim štiklama i crnu tašnicu, a od modnih dodataka nosila je ručni sat.

foto: EPA / Neil Hall

Primetna je bila i promena frizure – Kejt je malo skratila kosu i uobličila je velikim loknama.

Zanimljivo je da je za svoje prvo pojavljivanje u javnosti nakon objave treće trudnoće, prošle nedelje Kejt izabrala haljinu nežno plave boje pa je tako, nakon izdanja u ružičastoj, zagolicala znatiželju javnosti - hoće li treća kraljevska beba biti dečak ili devojčica?

24 sata brinu o naslednicima krune: 10 strogih pravila kraljevskih dadilja!

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs