Počastvovane

Sestre Gobović proglašene za Dame godine: Dokaz da pevačice mogu da uspeju bez skandala i oskudne odeće!

Bliznakinje Marija i Marina laureatkinje su priznanja "Dama godine", koje se dodeljuje najuspešnijih ženama

Celebrities
Sestre Gobović proglašene za Dame godine: Dokaz da pevačice mogu da uspeju bez skandala i oskudne odeće!
Sestre Gobović sa muževima, Foto: Promo

Priznanje "Dama godine" dodeljeno je Mariji i Marini Gobović na svečanosti održanoj u jednom hotelu u Vrnjačkoj Banji.

Ova manifestacija predstavlja godišnju dodelu nagrada najuspešnijim ženama iz svih sfera života, za rad, doprinos i stvaralaštvo, a ujedno podržava i promoviše ideju rodne ravnopravnosti i položaj žena u društvu.

Sestre Gobović prepoznate su kao umetnice koje neguju zvuke tradicionalne i moderne muzike uz prepoznatljiv otmeni i elegantni stil na nastupima.

"Čast nam je što smo postale laureatkinje priznanja "Dama godine" i što smo se našle u društvu najuspešnijih žena u Srbiji. Godinama negujemo tradicionalnu muziku i insistiramo na pravim vrednostima: porodici, lepom vaspitanju, obrazovanju... Trudile smo se da ličnim primerom pokažemo da se na sceni može opstati i kao dama, bez skandala, oskudnog odevanja i nepriličnog ponašanja i drago nam je da je to publika prepoznala. Zahvalne smo na prvom mestu svojim roditeljima i supruzima, koji nas bezrezervno podržavaju", kažu Marija i Marina Gobović.

Dodeli nagrada prisustvovali su i njihovi supruzi, a atraktivne sestre otpevale su i numeru "Probudi se Stojane", što je pozdravljeno gromkim aplauzom zvanica.

Nova frizura Blejk Lajvli: Žene je sada još više vole! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs