Zabranjeno?

Svaka komunikacija je prekinuta: Šta se dešava sa Jelenom bin Drai?!

Nedavno je ponovo počela da koristi Instagram, međutim, obožavaoci su se ipak veoma razočarali
Celebrities
13:22h Autor:
Svaka komunikacija je prekinuta: Šta se dešava sa Jelenom bin Drai?!
Foto: Printscreen Instagram/ Jelena Bin Drai

Bivša jugoslovenska misica Jelena bin Drai već nekoliko godina živi u Dubaiju sa svojim suprugom, arapskim šeikom Saidom bin Draiem, a njeni fanovi širom sveta uživali su u tome što je sa njima delila segmente svog života putem društvenih mreža, piše Glossy.

Iako je bila veoma aktivna na Instagramu, fotografije dece nikada nije objavljivala zbog njihove bezbednosti jer ipak su deo veoma ugledne porodice u Emiratima.

Ipak, delove svakodnevnice uvek je delila da fanovima, koji su poželeli da makar malo zavire u njeno castvo. Tako je bilo sve do kraja prošle godine kada je Jelena donela odluku da više ne želi da delove svog života objavljuje na društvenim mrežama, što je njene fanove veoma rastužilo.

Nedavno je ponovo počela da koristi Instagram, međutim, obožavaoci su se ipak veoma razočarali.

Jelena je od početka godine objavila samo jednu svoju fotografiju nastalu jednom javnom događaju, a mnogi su se zapitali šta se desilo sa srpskom lepoticom i da li joj je zabranjeno da komunicira putem društvenih mreža.

Na profilu sprske misice sada se mogu videti samo fotografije njenih modela, i služi isključivo u poslovne svrhe, te do Jelene fanovi više ne mogu doći.

Po treći put trudna: Nakon fotografija sa Havaja, glumica (36) zvanično potvrdila vest! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs