Ovo niko nije očekivao

Jelena bin Drai šokirala porukom: Došao je kraj, vreme je da kažem zbogom! (FOTO)

Obožavaoci lepotice izrazili su veliku tugu
Celebrities
18:22h
Jelena bin Drai šokirala porukom: Došao je kraj, vreme je da kažem zbogom! (FOTO)
Foto: Instagram / Jelena_j_bin_drai1

Jelena bin Drai bila je veoma aktivna na Instagramu, gde je gotovo svakodnevno objavljivala fotografije iz privatnog života i delila savete svojim pratiocima, piše Story.

Međutim, atraktivna lepotica ostavila je fanove u šoku svojom poslednjom objavom na ovoj društvenoj mreži.

Naime, Jelena je donela odluku da se povuče sa društvenih mreža i da ugasi profil na Instagramu, a fotografijom i komentarom koji prati istu objasnila je i zbog čega.

Život Jelene bin Drai: Prva Srpkinja koja se udala za šeika! (FOTO)

"Zahvalna sam što sam odrasla bez tehnologije. Vraćam se tom stilu života i živeću bez društvenih mreža. Skoro je 2017. godina i vreme je da kažem zbogom. Za one koji vole moje savete o ishrani, zdravlju, lepoti i modi, još uvek možete da me nađete na mojim poslovnim nalozima. Privatni profil ću ugasiti. Želim da provodim više vremena sa porodicom, prijateljima, kućnim ljubimcima, da uživam u mojoj organskoj bašti, čitam knjige, jašem... Veliki poljubac za sve i srećna Nova godina!", napisala je.

Jelenini obožavaoci izrazili su tugu što više neće moći barem virtuelno da se druže sa svojom miljenicom, ali su podržali razloge zbog kojih se odlučila na ovaj korak.

Kraljica Elizabeta tražila oproštaj od naroda: Smeštena u kućni pritvor?!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs