Blago njima

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević na egzotičnoj destinaciji: Tropska ljubavna idila! (FOTO)

Nakon što su priveli mnoge obaveze kraju, Jelena i Ivan su se uputili na jedno egzotično putovanje, a njihove zajedničke fotografije su oduševile sve
Celebrities
10:16h Autor:
Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević na egzotičnoj destinaciji: Tropska ljubavna idila! (FOTO)
Foto: Instagram / Ivanbosiljcicofficial

Kao što i sami često ističu, Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić su u poslednje vreme dosta posvećeni obavezama, te retko ugrabe trenutke samo za sebe. Ipak, kada se to desi, uvek bude spektakularno.

Naime, nakon što su priveli mnoge obaveze kraju, Jelena i Ivan su se uputili na jedno egzotično putovanje, a njihove zajedničke fotografije su oduševile sve, piše Glossy.

Ivan Bosiljčić na Svetoj gori: Emotivnom porukom oduševio obožavaoce! (FOTO)

Kuba, jedna od veoma zanimljivih destinacija, privukla je ovaj par svojom toplom klimom, a ova promena je prijala poznatom glumcu i lepoj pevačici.

Nakon što se pohvalila prelepom fotografijom iz Havane, Jelena Tomašević je svoje prijatelje oduševila zajedničkom fotografijom sa svojim suprugom. Zagrljeni i okupani suncem, Ivan i Jelena su otkrili kako izgleda njihova ljubavna idila.

Zemlja dobre energije i najbolje medicine: Sve što niste znali o Kubi! (FOTO)

U fenomenalnom kupaćem kostimu, Jelena je izmamila je mnoge uzdahe.

Pokazavši pravi glamur na plaži, Jelena je inspirisala mnoge devojke i dokazala da je za pravi modni poduhvat potrebno samo da se osećate dobro u onome što nosite.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs