Misionarska poza omiljena

Suzana Mančić: Volela bih da imam seks na vrhu Ajfelovog tornja

Hrastovo stepenište je najneobičnije mesto gde je vodila ljubav, ali je njen san da svoje erotske fantazije ostvari na čuvenoj turističkoj atrakciji u Parizu
Celebrities
23:32h
Suzana Mančić: Volela bih da imam seks na vrhu Ajfelovog tornja
Foto: Kurir

"Ja sam dosta puta bila u Parizu, ali nikada nisam mogla da čekam u redu da se popnem na vrh Ajfelovog tornja. Volela bih tamo da imam seks. Onako pred zatvaranje, dok vetar duva, dok nas obezbeđenje ne otera. Zaista mislim da bi to bilo odlično iskustvo", ispričala je Mančićeva, koja je otkrila i najneobičnije mesto na kojem je imala seks.

"Moram reći da je seks na hrastovom stepeništu odličan. Ja sam to opisala i u svojoj novoj knjizi "Kao da sam sanjala" i preporučujem svima da to probaju", izjavila je Suzana.

Poznato Tv lice otkriva da je jedva čekala da napuni 16 godina kako bi izgubila nevinost sa dečkom u kojeg je bila zaljubljena. Ali, i pored toga što danas mladi isprobavaju mnogo poza u krevetu, Mančićeva kaže da joj je omiljena ona najklasičnija.

"Omiljena poza mi je ona osnovna, misionarska. Tada imate najbolji kontakt sa vašim partnerom, gledate se u oči, osećate njegovu kožu. Sve ove ostale služe da bi se razbila monotonija", kaže Suzana, koja je na pitanje šta misli o seksu za jednu noć rekla:

"Vi nikada ne znate da li će se ta noć ponoviti. To je ograničavanje, jer život je nepredvidiv. Šta ako se ta noć ponovi? Ako vam je bilo lepo, svakako ćete želeti da se desi ponovo. Niko ne daje garanciju da će to biti samo jednom", izjavila je voditeljka i opisala svoj tip idealnog muškarca.

"Moj tip idealnog muškarca mora da bude zgodan, neodoljiv, pametan, duhovit, šarmantan. Upravo gledam u jednog takvog", ispričala nam je Suzana Mančić.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs