Progovorila

Milica Dabović iskreno nakon incidenta: Snažna poruka svim žrtvama nasilja! (FOTO)

Veliko hvala znanim i neznanim, a posebno ženama - žrtvama nasilja, sa kojima delim sudbinu, ne samo u humanoj kampanji, nego sada i u stvarnom životu, napisala je košarkašica
Celebrities 21.02.2017. - 15:04h Autor: Kurir
Foto: Instagram Printscreen / Milicamrvica

Proslavljena košarkašica Milica Dabović, pretrpevši nasilje za koje je osumnjičen njen bivši dečko Šime Šiklić zvani Simon, oglasila se na svom Instagram profilu sa porukom svima koji su je podržali u ovom izuzetno teškom životnom trenutku.

 

Milica je uz fotografiju sa snažnom porukom "Stop nasilju" napisala sledeće:

 

"Dragi moji, želim da se ovim putem zahvalim svima vama, koji mi konstantno pišete i svesrdno me podržavate u ovim, za mene, teškim trenucima. Vaša podrška mi život znači. Vaša topla reč je zlata vredna. Teši i ohrabruje. Veliko hvala znanim i neznanim, a posebno ženama - žrtvama nasilja, sa kojima delim sudbinu, ne samo u humanoj kampanji, nego sada i u stvarnom životu.

 

Ja sam ta majka koja uči ćerku da uzvrati nasilje: Ispovest Srpkinje podigla prašinu!

 

Drage moje, vaše reči samo potvrđuju da smo zajedno jače i da nas slične nevolje čeliče, da iz svega izađemo hrabrije i snažnije. Verujem da znate da sam veliki emotivac i da sve intenzivno doživljavam i lepo i ružno što mi se dogodi, a beskrajno hvala svima vama, koji verujete i koji mi poručujete da će moj sportski i borbeni duh da mi pomogne da prevaziđem ovu ružnu situaciju.

 

Poznato je da sam uvek iskrena i da sve što radim, činim iz srca, zato i sada nisam ćutala, ni krila ništa od medija, sa kojima imam dugogodišnju perfektnu saradnju. Iz istih razloga mi ne pada na pamet da, ne daj Bože, ignorišem vašu podršku, gomilu poruka, koje mi stižu sa svih strana. Kod mene nema foliranja, ni nikakvih misterija, zato vam najdirektnije i najiskrenije šaljem moju ogromnu zahvalnost. Sa verom i utehom da će moj primer nekom da znači i da ce zbog toga prijaviti odmah nasilje, ovo iskustvo će i meni da pomogne da se ubuduće u mojim novim borbama nosim sa životom još zrelije i čvršće. Još jednom, veliko hvala, voli vas vaša MIlica Dabović", napisala je košarkašica uz haštag "Stopnasilju".

 

A post shared by Milica Dabovic (@milicamrvica) on Feb 20, 2017 at 4:41pm PST

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs