Grabe delić slave

Slovenci razbesneli Melaniju Tramp: Prva dama angažovala advokate, tužbe na pomolu? (VIDEO)

Njen lik je odlučio da iskoristi jedan slovenački bend, što je razljutilo Melaniju Tramp
Celebrities
10:06h Autor:
Slovenci razbesneli Melaniju Tramp: Prva dama angažovala advokate, tužbe na pomolu? (VIDEO)
Foto: Reuters / Jonathan Ernst

Mnogi preduzetni Sevničani brendirali su svoju sugrađanku Melaniju Tramp tokom predsedničke kampanje i tako napravili veliki biznis. Gotovo da nema proizvoda koji ne nosi njeno ime.

Tradicija se tako nastavila u Sloveniji. Njen lik je odlučio da iskoristi jedan slovenački bend, što je razljutilo Melaniju Tramp. Ansambl Slavčeg je odlučio da tako zapeva o Melaniji.

4 stvari koje Melaniju Tramp ističu od ostalih prvih dama Amerike: Po ovome joj nema ravne! (FOTO)

"Melanija je našla tržišnu nišu, preko Trampa će u Belu kuću. Iz Sevnice direktno na vrh sveta, jer ima nos za pravog muškarca", pevaju na slovenačkom.

Vrlo brzo pesma je dospela do Melanije koja je još tokom decembra angažovala advokate iz Slovenije kako bi joj pomogli da zaustavi zloupotrebu njenog lika. Iako je Melanija ranije izjavila da neće biti tužbi, nakon ove pesme moglo bi da se dogodi da Melanija promeni mišljenje s obzirom na to da joj je sada jako važno da održi dobru reputaciju.

Njena advokatica, Nataša Pirc Musar izjavila je da Melanija nije javno dobro, i za nju važe ista pravila i zakoni kao za sve ostale javne osobe.

Kako su se upoznali Melanija i Donald Tramp: Za sve je kriv jedan susret u Ljubljani! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs