Biće na aukciji u januaru

Pisma princeze Dajane otkrile pravu istinu: Ovakav je bio život u Bakingemskoj palati!

Siril je kraljevskoj porodici služio više od pedeset godina, a čini se da je Dajana s njim imala poseban odnos
Celebrities
18:42h Autor:
Pisma princeze Dajane otkrile pravu istinu: Ovakav je bio život u Bakingemskoj palati!
Foto: Profimedia

Princeza Dajana često je slala pisma slugi iz Bakingemske palate Sirilu Dikmenu s kojim je bila vrlo bliska. Dirljiva pisma u kojima lejdi Di pisala o odnosu između svojih sinova i nekim ličnim problemima u januaru će ići na aukciju, a sada su postala poznata javnosti.

"Viljiam obožava svog malog brata. Sve vreme ga grli i ljubi, a ponekad ne dopušta meni i Čarlsu da budemo s njim", piše princeza.

Video sam kako princeza Dajana vara princa Čarlsa: Roker priznanjem uzdrmao javnost! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kada se Hari rodio, Čarls je bio toliko srećan da ju je "zatrpao" cvećem. Čim je krenuo u školu, mlađi sin počeo je da pravi probleme.

"Dečaci uživaju u školi, iako je Hari stalno u nekim problemima", stoji u jednom od pisama. Naime, Hari je nakon njene smrti nastavio s problematičnim ponašanjem u školi, pa su ga tako uhvatili kako puši marihuanu, a pre desetak godina nosio je nacističku uniformu.

Siril je kraljevskoj porodici služio više od pedeset godina, a čini se da je Dajana s njim imala poseban odnos. U jednom pismu pričala mu je o smrti svoje bake.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Hvala ti što brineš o mojoj baki. Njena smrt bila je veliki šok za sve nas", pisala je Dajana. Kada je Siril bio bolestan, princeza je često proveravala kako se on oseća.

"Pišem ti ovo kratko pismo jer me zanima kako si. Žao mi je što ti nije dobro. Nedostaješ nam", stajalo je u pismu.

Dikmen je penzionisan kada je imao 65 godina, a pre smrti posetio ga je i Čarls. Umro je pre četiri godine, a pisma su pripala njegovom unuku koji ih sada stavlja na aukciju. Njihova vrednost procenjena je na 15.000 dolara.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs