Troši deo bogatstva od 80 miliona dolara

Ivana Berendika pokreće biznis u Srbiji

Nekadašnja Modelsica deo svog novca seli u Beograd, gde će predstaviti kolekciju nakita Oružje ljubavi
Celebrities
07:48h Autor:
Ivana Berendika pokreće biznis u Srbiji
Foto: Kurir Arhiva

Manekenka Ivana Berendika će uz novčanu pomoć svog supruga, koji je bio jedan od finansijera pri osnivanju Gugla, pokrenuti sopstveni biznis u Srbiji.

Bivša modelsica će u Beogradu uskoro predstaviti svoju prvu kolekciju nakita “Oružje ljubavi”.

Ivana je veoma zadovoljna zbog toga što svoje ideje sprovodi u delo uz nesebičnu podršku supruga milionera, Tomasa Jermoluka. U ovaj modno-poslovni poduhvat, oni su već uložili značajnu svotu novca, a proizvodnju nakita Ivana je počela u porodičnoj kući u Nujorku. Sada pak planira da ozbiljno proširi svoj posao po celom svetu.

“U planu mi je da se ozbiljno bavim proizvodnjom nakita u okviru kompanije koja će uskoro postaviti svoj sajt, i to će biti prava adresa za informisanje zainteresovanih kupaca”, rekla je kratko Ivana.

Bivša modelsica je prošle nedelje boravila kod porodice u rodnom Beogradu, a povod je bio poslovne prirode, jer se bavila pravljenjem kataloga za nakit. U Srbiju je došla bez supruga, koji joj se ne meša u kreativni deo posla.Tomas i Ivana su u junu proslavili sedam godina braka.

Za to vreme Ivana je samo nekoliko puta dolazila u Beograd, dok je njen suprug Tomas u Srbiji boravio samo jednom, na samom početku njihovog zajedničkog života. Njegovo bogatstvo iznosi oko 80 miliona dolara, prema nekim podacima na svim je listama najuticajnijih ljudi u svetu visoke tehnologije. Oni žive u Njujorku mada dosta vremena provode i u Majamiju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs