Pobesnela

Seka Aleksić van sebe, izdao je prijatelj: Sliku malog Jakova prosledio medijima!

Pevačica je odlučna da istera na čistac i sazna o kome je reč
Celebrities
10:34h Autor:
Seka Aleksić van sebe, izdao je prijatelj: Sliku malog Jakova prosledio medijima!
Foto: Instagram Printscreen / Seka_aleksic

Pevačica Seka Aleksić nije nijednom od rođenja sina Jakova objavila fotografiju njegovog lica, ali se ona ipak pojavila u javnosti, što je naljutilo novopečenu mamu.

Kako Kurir saznaje, neko od pevačicinih bliskih prijatelja zloupotrebio je njeno poverenje i detetove slike dao u javnost. Fotografija malog Jakova za samo nekoliko minuta postala je hit na internetu.

Aleksićeva je pobesnela kad je videla Jakova na svim srpskim portalima. Nije se toliko iznervirala zato što je otkriveno bebino lice, nego ju je pogodilo što ju je prevario neko od njenih prijatelja. Kao i svaka majka, i ona je ljudima koje poznaje slala slike bebe, a neko od njih ih je prosledio medijima", priča izvor.

Pevačica je odlučna da istera na čistac o kome je reč.

"Seka će ovaj incident razjasniti do kraja i naći će tog ko ju je iskoristio. Ona smatra da nije fer da slike njenog sina budu dostupne svima bez njenog znanja. Ni ona ih nije objavila na društvenim mrežama, koje redovno koristi. Seka postavlja samo bebine ruke i stopala na Instagram i Fejsbuk, ali lice do sada nije objavila", kaže izvor.

Seka Aleksić ne želi da objavi fotografiju sina: Evo zašto!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs