Do daljnjeg

Seka Aleksić ne želi da objavi fotografiju sina: Evo zašto!

Pevačica je odlučna u nameri da neke trenutke ipak zadrži samo za sebe i svoju porodicu
Celebrities
01:52h Autor:
Seka Aleksić ne želi da objavi fotografiju sina: Evo zašto!
Foto: Instagram Printscreen / Seka_aleksic

Otkako se porodila, pevačica Seka Aleksić svakodnevno objavljuje detalje iz privatnog života, koji su joj, kako kaže zanimljivi.

Međutim, fanovi se pitaju kada će postaviti sliku malog Jakova, na šta je ona iskreno odgovorila.

"Hvala svima na divnim čestitkama koje nam upućujete danima! Trudim se da na svaku odgovorim ali je nemoguće! Zato se obraćam ovako, svima... Divan je osećaj kada znaš da te ljudi vole širom sveta, da pišu sa svih strana i da se istinski raduju tvojoj sreći.

Toliku pažnju i postovanje u svom životu od vas zapamtila nisam, do sada! Hvala svim ljudima koji moju kuću obasipaju poklonima, i svima vama koji mi pišete svakodnevno u želji da izrazite svoju sreću koju delite sa mojom porodicom! Neopisiv je osećaj znati da postojite u tolikom broju i da ste uz mene! Vrlo često postavljeno pitanje je zašto ne slikam bebu?! Neću to raditi za sada, smatram da nema potrebe! Nadam se da razumete moju odluku...Mnogo smo srećni tata i ja, kao naše porodice, iz poštovanja delim sa vama detalje koji su puni ljubavi i zanimljivi za moj život! Mislim da je to dovoljno, za sada!

Mislila sam, do sada, da volim sve ljude ovoga sveta, da sam ispunjena i da širim ljubav i da se više voleti i biti ispunjen ne može... Trudila sam se tako da živim, iz svojih razloga prvenstveno ali i po savetu svog duhovnog oca... Kada je naš anđeo došao na svet, tek tada sam spoznala šta je velika količina ljubavi, šta je bezuslovna ljubav! Hvala Gospodu na ovom daru koji smo dobili od njega! Verujte, vera je čudo! Ko istinski veruje može da pomera planine! Molite se istinski za ono sto zelite! P.S. Hvala svim kolegama i prijateljima koji su sinoć uveličali naše slavlje", napisala je pevačica na Instagramu.

Danas će svaka žena otići u crkvu i izgovoriti ovu molitvu: Božja milosnica moli za nas!

A photo posted by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on Oct 18, 2016 at 6:00am PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs