Da li prelazi u pevačice?

Kejt Mos snima rok pesmu za svoj 40. rođendan

Slavna britanska manekenka želi da napravi muzički osvrt na svoju karijeru modela, pa trenutno snima svoj prvi singl sa mužem Džimijem Hinsom
Celebrities
00:06h Autor:
Kejt Mos snima rok pesmu za svoj 40. rođendan
Foto: Reuters

Jedna od najpopularnijih supermodela u istoriji, Britanka Kejt Mos 16. januara 2014. godine proslaviće svoj 40. rođendan, a za tu priliku snimiće svoj muzički prvenac u rok zvuku. Međutim, loša vest za sve njene fanove je da će ova pesma najverovatnije ostati u njenoj privatnoj arhivi, tako da singl neće osvanuti u javnosti. Osim, ukoliko se Kejt ne predomisli.

Kejt Mos zajedno sa svojim mužem Džimijem Hinsom i gitaristom indi rok sastava The Kills snima pesmu.

"Radila je na toj numeri sa svojim mužem. Ona dobija takav oblik koji bi trebalo da predstavlja rok osvrt na njenu karijeru. Ona planira da svoju rok numeru izvede pred prijateljima na proslavi svog 40. Rođendana", ovori izvor blizak manekenki.

Inače, Kejt Mos je imala nekoliko muzičkih izleta. Nakon što je 2003. godine učestvovala u snimanju numere Some Velvet Morning benda Primal Scream, kao i pesme You're a Dirty Robot sastava The Lemonheads, mnogi su mislili da će manekenka ozbiljno zakoračiti u svet muzike.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs