Prava ljubav, u dobru i u zlu

Glumica (45) rasplakala fanove u sred borbe sa rakom: Osećam se blagosloveno! (FOTO)

Kurt je moja stena u ovoj bolesti i obasipa me ljubavlju više nego ikada. S tim čovekom hodaću bilo kojim putem. Za njega bih primila metak i borila se sa zmajem. On je moja srodna duša, moja druga polovina, napisala je između ostalog slavna Brenda iz Beverli Hilsa
Celebrities
11:04h Autor:
Glumica (45) rasplakala fanove u sred borbe sa rakom: Osećam se blagosloveno! (FOTO)
Foto: Instagram / Theshando

Šenon Doerti (45) svoju borbu s rakom dojke redovno deli s pratiocima na društvenim mrežama, a njena najveća podrška je suprug Kurt Isvarijenko kojem je javno izjavila ljubav i zahvalila na svemu što čini za nju.

Mučna borba slavne glumice na hemioterapiji: Oči mi stalno suze, želim da ostanem kod kuće! (FOTO)

A photo posted by ShannenDoherty (@theshando) on Sep 26, 2016 at 10:10am PDT

"Naše venčanje je bilo posebno - ne zato što je to bio veliki događaj, nego zbog toga što smo se jedno drugome obećali i u dobru i u zlu, zdravlju i bolesti, da ćemo paziti jedno na drugo. Ti zaveti danas mi mnogo više znače nego tada. Kurt je moja stena u ovoj bolesti i obasipa me ljubavlju više nego ikada. S tim čovekom hodaću bilo kojim putem. Za njega bih primila metak i borila se sa zmajem. On je moja srodna duša, moja druga polovina. Osećam se blagosloveno", napisala je Doerti.

A photo posted by ShannenDoherty (@theshando) on Sep 29, 2016 at 9:16am PDT

Emotivnom objavom glumica, koja se proslavila ulogom u seriji "Beverli Hils", započela je izazov na Instagramu koji je nazvala "Voli svog supruga", a fanovi su joj priznali da im je ponovo naterala suze na oči. Pre mesec dana Šenon je bila na hemioterapiji, a pre nekoliko meseci obrijala je glavu i bila na odstranjivanju dojke.

Psihički se slomila zbog borbe sa rakom: Slavna glumica pokazala svima obrijanu glavu (FOTO)

A photo posted by ShannenDoherty (@theshando) on Aug 30, 2016 at 8:33am PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs