Rekli sudbonosno da na obali mora

Venčanje u Monte Karlu: Dijanu Janković u katoličkoj crkvi venčao pravoslavni sveštenik

Pevačica i njen suprug Daniel Rokvić u evropski Las Vegas doveli su bend iz Beograda, koji je uveseljavao goste, među kojima su bili kumovi Jovana Tipšin i njen verenik
Celebrities
20:18h Autor:
Venčanje u Monte Karlu: Dijanu Janković u katoličkoj crkvi venčao pravoslavni sveštenik
Foto: Kurir

Pevačica Dijana Janković i njen izabranik Daniel Rokvić organizovali su glamurozno venčanje u Monte Karlu, gde je zbog njih doputovao i bend iz Beograda, koji se pobrinuo za dobru atmosferu.

Pred oko 70 rođaka, najbližih prijatelja i poslovnih saradnika, brak je prvo sklopljen u Katedrali Svetog Šarla u Monaku, a zatim u hotelu na samoj obali „Meridijan bič plaza“.

Sestra teniserke Jelene Janković okumila se sa koleginicom Jovana Tipšin, budući da je njen verenik Srđan Milovanović, vlasnik televizije Kopernikus, kumovao novopečenim mladencima.

"Iako je venčanje bilo u katoličkoj crkvi, što je mnogima bilo čudno, venčao nas je pravoslavni sveštenik koji je došao iz Pariza. Venčanje u crkvi je izgledalo toliko čarobno da, kada sam stigla do oltara, nisam mogla da zaustavim suze. Bio je to najradosniji trenutak u mom životu i nisam mogla da se suzdržim" izjavila je za Kurir Dijana.

Više o venčanju Dijane Janković možete pročitati ovde.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs